Hitta gratis lådor för din flytt

Att hitta flyttkartonger på hemsidor är bra. Däremot kan det bli dyrt om det finns mycket personliga tillhörigheter. Det är fullt möjligt att hitta gratis lådor. Du måste bara veta var och vem du ska fråga. Översikt.

Hitta lådor att flytta

Hur hittar man gratis lådor för en flytt?

Hitta några lådor gratis att flytta är lättare än det ser ut. Det finns faktiskt många ställen där det är enkelt att hitta lådor. Till exempel :

  • stormarknader;
  • Byggvaruhus;
  • avfallsmottagningscentraler;
  • företag ;
  • snabbmatsställen.

Du måste veta vem du ska kontakta för lådor fri. Till exempel är det bättre att kontakta eftermarknadsservice eller till en avdelningschef för stormarknader. De kan överföra datum och tid för mottagandet av lådorna. På återvinningscentralen rekommenderas att kontakta en chef. Då ger han ett tillstånd att ta emot lådorna. När det gäller små butiker eller företag är det möjligt att lämna in kartongförfrågan till en handlare. Det är också intressant att ringa chefen för en "snabbmat" direkt. Han kan reservera lådorna.

Andra sätt att hitta lådor för en flytt

Förutom konventionella medel är det möjligt att enkelt få kartonger. Till exempel, vänd bara till närstående. I allmänhet svarar dessa personer snabbt på förfrågan. Så tveka inte att fråga familj eller vänner. Dessutom finns gratis lådor på arbetsplatsen. Men allt beror på denna plats. I allmänhet är det troligt att små butiker eller råvarufabriker har kartonger. Det är också intressant att titta i industriområden som tillverkningsanläggningar. Helst bör du gå från en fabrik till en annan så att du är mer benägen att hitta gratis lådor.

Erhålla lådor för en flytt är en lätt sak. Du behöver bara veta var du ska leta och vem du ska fråga.