Hur håller man en kallvattenflaska hela dagen?

Alla våra praktiska tips för att framgångsrikt hålla en flaska vatten kall i flera timmar utan kylare!

Håll en flaska kall

Håll flaskan i skuggan

För att hålla en flaska vatten kall, ta bara några enkla steg. Under en dag i solen eller på stranden är det perfekta attförvara flaskan i skuggan, under ett träd eller under ett parasoll, och att inte sätta det direkt i kontakt med en het yta som sand. Det är bäst att placera drycken på en bord skyddat av ett parasoll för förhindra att solens strålar ändrar dess friskhet.

Använd ett isolerande material

Detta innebär att man täcker vattenflaskans yta med ett material som har isolerande egenskaper. För att göra detta är två metoder möjliga, det torkas och det fuktig.

  • De torr metod består av att täcka flaskan med aluminiumfolie eller tidning. Dessa två material skyddar den effektivt från den starka sommarvärmen.
  • Om våt metod, den består av att rulla ihop flaskan i en trasa indränkt i vatten. Avdunstningen av vattnet kyler drycken.

Du kan också investera i en kylskydd, även kallad kyljacka. Mycket mindre besvärlig än kylaren, denna metod består av att placera locket i frys. När det är dags att ta ut den lägger vi den runt flaskan, vilket gör att den kan förvaras svalt i flera timmar.

Frys in vattenflaskan

I väntan på en dag i solen, en av de bästa lösningarna för förvara en flaska vatten kallt för långa timmar är att frys den dagen före. Var försiktig, inte inte fylls helt behållare. Genom att byta från flytande till fast tillstånd tar vatten eller vätska mer plats i flaskan och detta kan explodera den. Idealet är att slutföra tre fjärdedelar av flaskan innan du lägger den i frysen över natten. Innan du lämnar, bara fylla sista kvartalet vatten vid rumstemperatur eller svalt. Således kommer drycken att behålla sin fräschör i timmar.

A sista tekniken effektiv består av genererar fukt att hålla en flaska vatten kall. Det är frysa in en svamp blöt hela natten. Nästa dag när du lämnar, placera den frysta svampen och flaskani en lufttät fryspåse. Så, genom att lägga flaskan och svampen tillsammans i en påse, kommer dryckens fräschör att hålla i flera timmar. Till viss del hjälper denna metod till att återskapa driftläge för en kylare.