3 idéer för att göra ett kort för alla hjärtans dag själv

Alla hjärtans dag-kortet kan vara klassiskt eller original. För att vara säker på att göra rätt val är det viktigt att utgå från vissa kriterier. Dessutom är det ingen lätt uppgift i affärer att hitta modellen som perfekt speglar hans känslor. Att skapa ditt eget alla hjärtans dag-kort är därför ett utmärkt alternativ.

Gör dig själv ett kort för alla hjärtans dag

Hur gör man ett original Alla hjärtans dag-kort?

För de mer organiserade är bordsdekorationen och Alla hjärtans dag-presenten de första som utses. Å andra sidan, för de som ännu inte hittat vad de kan erbjuda för tillfället, finns det inget bättre än att ge sig ut på en manuell aktivitet enkelt och snabbt. För att förklara din kärlek och visa din andra hälft hur viktigt det är, är alla hjärtans dag-kortet ett bra initiativ. För att göra den här typen av kort behöver du inte vara proffs scrapbooking, du behöver bara använda din fantasi.

För att skapa ett original Alla hjärtans dag-kort måste du ha det nödvändiga materialet.

 • Till att börja med, skaffa lite skrotpapper. Det bästa är att satsa på färgglada modeller i romantiska och pastelltoner som rosa, pastell, beige eller lila. Papper med glada och kärleksfulla mönster är också ett måste.
 • Att säga "jag älskar dig" är det duger med att skära dies. För att dekorera korten med motiv, välj detaljer av alla slag.
 • För att uppnå en unik kortdekoration föredras romantiska utskärningar. Bland de mest populära är romantiska stansningar, snygga hjärtformade klistermärken eller pastellmaskeringstejp. Här finns så många möjligheter att på bästa sätt dekorera ett alla hjärtans dag-kort.
 • Slutligen, den präglingsmatriser och den dör kan användas för att rama in kortet. Det finns också många material och material som gör det möjligt att göra original Alla hjärtans dag-kort.

Några idéer för att skapa ett autentiskt alla hjärtans dag-kort:

 • För att uppnå en mjuk 3D-effekt är en effektiv lösning att limma fast vackra små filthjärtan på Alla hjärtans dag-kortet.
 • Det är också möjligt att skapa en romantiska fyrverkerier genom att strö några delar av kortet med glitter.
 • För att få en touch av äkthet till alla hjärtans dag-kortet är det mer än rekommenderat att använda mönstrade eller satinband.

Praktiska tips för att göra ett papper Alla hjärtans dag-kort

De senaste åren har den digitala tekniken tagit över. Trots detta är papperskartan fortfarande populär. För att uppmärksamma alla hjärtans dag är papperskortet mycket uppskattat. Detta beror på att det verkar vara mer känslig uppmärksamhet. Nöjet att få ett papper Alla hjärtans dag-kort förblir sant. För att göra ett vackert alla hjärtans dagskort själv behöver du inte råna en butik. Allt du behöver göra är att sätta ihop några tillbehör så är du igång.

Materialet som behövs för att skapa ett papper Alla hjärtans dag-kort:

 • Gärna lagom tjockt skrotpapper behövs. En modell som överstiger 90 g/m² är att föredra. När det gäller färgen är det bättre att satsa på vitt eller ljusrosa.
 • Du behöver också skaffa en stämpel med hjärtmotiv.
 • Bortsett från det, ge en röd bläckdyna.
 • Till dekoration gör en guldpenna och glitter susen
 • Du behöver också en sax.

Stegen att följa för att skapa ett vackert kärlekskort för alla hjärtans dag:

 1. För att börja, klipp ut en rektangel i storleken på alla hjärtans dag-kortet från scrapbooking-papperet. Sedan är det bara att vika det på mitten.
 2. På toppen av kortet, stämpla mönstret som du väljer och låt den nödvändiga paustiden för att torka.
 3. Skriv in de avsedda orden eller lägg till en dikt innan du strö över lite glitter.
 4. Allt du behöver göra är att lägga kortet i ett kuvert.
 5. För att sätta en personlig touch på menyn kan du lägga några droppar parfym i kuvertet. När du öppnar den kommer doften att dofta luften behagligt.

Alla hjärtans dag kortidéer att göra

För att skapa ett alla hjärtans dag-kort finns det flera idéer att överväga.

 • För dem som är på sin första upplevelse, är det lämpligt att skapa "virrvarr"-kortet. Detta är en teknik som huvudsakligen görs med collage. Det är utan tvekan det enklaste alla hjärtans dag-kortet att göra själv. Alla är fria att välja vilket motiv de vill. När det gäller färger, välj röda, rosa, pastelltoner. Målet är att göra ett slags "virrvarr"-kort av kartong. På den kan du skriva en dikt på ena sidan, en inbjudan till middag på andra sidan och en söt lapp på en annan låda. Det är till och med möjligt att lägga till ett foto på paret. För att dekorera hela alla hjärtans kortet rekommenderas tillägg av små band eller andra söta detaljer. Godisarna, knapparna är också möjliga prydnadsföremål för att dekorera det hela. Allt du behöver är fantasi och alla hjärtans dag-kortet kommer att bli mer än framgångsrikt.
 • 3D-kartan är en riktig trend. För att uppnå det måste du skriva ett litet meddelande på kortet. Skapa sedan dekorativa detaljer genom att skära dem ur remsor av rullat papper. När du har fått det, fäst på baksidan av kortet. För att få ett estetiskt resultat, tveka inte att leka med former och färger. Men eftersom det är alla hjärtans dag är hjärtan i centrum.
 • För att inte riskera att falla i kitsch är det en bra idé att göra ett Origami-kort. Snygg på en gång elegant och diskret minimalistisk, origami kan vara en stor plats på alla hjärtans dag. Beroende på dina preferenser kan du välja ett stort hjärta eller ett litet kort med hjärtan som stöd. Det är lämpligt att lägga till texter i papprets hörn. När vecket vecklas ut kommer alla hjärtans dag-kortet att leverera det söta budskapet inuti.
 • En hantverksmässig och originell meny kommer inte att lämna någon oberörd.

Materialet som behövs för att utveckla en hantverkskarta från A till Ö:

 • En kopp ;
 • Tidningspapper;
 • Färga;
 • En sax ;
 • Ett durkslag ;
 • En mixer;
 • Bakplåtspapper.

Stegen för att skapa ett hantverkskort:

 1. Ta bort och klipp av tidningens yttre kanter;
 2. Lägg dem i en kopp med tillsatt matfärgning;
 3. Sänk tidningen i vatten och låt stå över natten;
 4. Blanda allt för att få en pasta;
 5. Använd ett durkslag för att sila blandningen;
 6. På bakplåtspappret rullar du ut degen så att den blir tillplattad;
 7. Låt torka en stund;
 8. Platta till under en stor bok för att undvika pappersrullar;
 9. Skriv önskad text med en penna för flytande bläck;
 10. Erbjud kortet till mottagaren.