Hur gör man en förvaring för sina ringar själv?

Några enkla tips räcker för att visa upp ringarna på ett originellt sätt eller för att förvara dem bättre. Det råder ingen brist på idéer för att göra en ovanlig ringhållare, utan att behöva mycket material. Tillverkningen av lagring för ringar beror främst på någons fantasi. Översikt över DIY-metoder för att göra din egen ringbox.

Gör en förvaring för ringar själv

Att göra en förvaring för svampringar

För att göra en förvaring för svampringar är det nödvändigt att ha ett minimum av material, inklusive:

  • En svamp ;
  • En linjal ;
  • En skärare ;
  • En tuschpenna.

Det är viktigt att ta måtten på svampen för att korrekt ordna sina ringar. Observera att antalet rader varierar beroende på svampens storlek. Använd markören för att markera platsen för varje smycke. Det sista steget är att skära ut de markerade fläckarna med en hantverkskniv och sedan sätta in ringarna i svampen. Om en av dem inte fäster ordentligt måste du återanvända fräsen för att fördjupa hålet.

Denna ringhållare kan placeras i en smyckeskrin, en gammal fotoram eller till och med en skokartong som vi kan skräddarsy med scrapbookingpapper, maskeringstejp eller färg.

Skapa enkelt en ringhållare

Detta tillbehör låter dig lagra ringar och beundra dina smycken med ett ögonkast. Materialet som behövs för att göra det är:

  • Tyg ;
  • En liten låda av trä, kartong eller metall;
  • En sax ;
  • Pins.

För att göra denna ringhållare, den första stadiet är av skär långa remsor 0,2 eller 0,5 cm mindre bred än lådan. Ju djupare behållaren är, desto längre blir remsorna. Därför rekommenderas att välja en grund låda. Rulla ihop tygremsorna på sig själva, dra åt ordentligt innan säkra varje rulle med en nål. När de väl är fästa kan rullarna placeras sida vid sida i lådan. Allt som återstår är att placera ringarna i sin låda, i springorna mellan rullarna vävnad.

Observera att det är nödvändigt att mäta lådan och rullarna för att säkerställa deras proportionalitet. Således kan rullarna placeras inuti utan att deformeras. För ett mer estetiskt resultat lådan kan anpassas och den kanten av band kan dekoreras med mönster som en sicksacksöm eller en upplösningspunkt.