Använder WD40 i hemmet och trädgården

Om det finns en produkt att alltid ha hemma så är det definitivt WD-40. Förutom att smörja in väsentliga mekaniska delar i garaget är den även till stor hjälp i hemmet, köket, trädgården eller i badrummet. Denna penetrerande olja är också perfekt för att lösa vissa små dagliga problem.

Använder WD40 i trädgården och hemma

Förbereder trädgårdsredskap för övervintring med WD-40

Innan vintern rullar på är det viktigt att tänka påvinterredskap trädgårdsarbete. Denna operation består i att rengöra, underhålla och ge optimalt skydd för arbetsinstrumenten så att de perfekt motstår temperaturfallet. Därmed blir de som nya när solen kommer tillbaka. Innan du förvarar häcksaxar, krattor, spadar, beskärningssaxar och andra handverktyg i garaget bör de behandlas för att förhindra eventuell korrosion. Denna försiktighetsåtgärd gäller även för blomkrukor för att förhindra tillväxt av svampar.
 1. Bär lämplig skyddsutrustning före hantering;
 2. Skrubba kraftfullt verktyg med en borste för att ta bort ansamlad smuts;
 3. Om vissa verktyg visar korrosion, remsa med sandpapper;
 4. Om verktygen är utrustade med ett trähandtag, kontrollera efter splitter eller sprickor och lappa med lim eller tejp;
 5. När verktygen är rena, spraya WD-40 på alla verktyg för att lämna en skyddande film som kommer att bevara dem under hela vintern;
 6. Förvara dem på en torr plats och skyddad från fukt.

Bli av med rost med WD-40

de grindstädning eller ett staket smidesjärn är en av de svåraste hushållssysslorna. För att inte ägna en hel dag åt denna uppgift, åtfölj underhållet av smörjmedlet WD-40. För att rengöra öppningarna är det möjligt att använda en sladdlös borrmaskin med sina fästborstar eller Sandpapper.
 • Att ta bortrosta med en sladdlös borrmaskin och dess tillbehör
 1. Ta bort instekt rost från synliga områden med den runda borsten;
 2. Behandla skrymslen och vråren genom att varva de olika borstarna;
 3. Efter strippning, spraya WD-40 på den behandlade ytan och torka av smuts med en torr trasa;
 4. Spraya produkten igen och vänta tills den torkar innan du målar grinden för ännu mer skydd.
 • Ta bort rost med sandpapper
 1. Skala och jämna ut ytan på smidesjärnsporten med sandpapper;
 2. Fyll hålen som genereras av slipningen med metallfyllmedel;
 3. Utför den sista slipningen innan du rengör porten med WD-40;
 4. Spraya WD-40 igen på det slipade området och låt torka.

WD-40 för användning i trädgården

Multifunktionell, WD-40 är ett effektivt smörjmedel förträdgårdsskötsel. När det varma vädret kommer kan insekter som myror, kackerlackor och mer förvandla en utomhuslunch till en mardröm. Detta kan åtgärdas genom att spraya lite WD-40 på trösklar, fönster och dörrkarmar samt runt bordet. WD-40 Penetrating Oil är också ett utmärkt medel för för att få bort getingar ha byggt sitt bo i ett hörn av taket eller på en trädgren. För att göra detta, spraya snabbt produkten till de riktade områdena eller direkt på insekterna.

WD-40 är en riktig allierad för återställa deras glansträdgårdsmöbler bli matt och gul på grund av lång exponering för sol, vind eller regn. Detta trick fungerar på både vita och färgade plastmöbler. Så här får du lysande utemöbler med WD-40.

 1. Bli av med damm och smuts med en torr trasa;
 2. Spraya WD-40 på möblerna;
 3. Gnid kraftigt;
 4. Skölj noggrant för att ta bort alla spår av olja.

WD-40 för användning i kök och badrum

Ett rent hem börjar med ett oklanderligt kök! För att få bästa resultat vid rengöring av interiören i ett hem, tveka inte att använda WD-40 penetrerande olja. Förutom sin rengöringskraft tillåter denna produkt också låsa upp några mekaniska delar dömda, inklusive skåpgångjärn, fastnade spisknoppar eller burklock. Ta bort fläckar, även de mest täckta, synliga på en häll, bänkskiva eller bänk är också möjligt med en enkel avtorkning av en trasa impregnerad med WD-40. Denna spets är även lämplig för rengöring av en dörr i rostfritt stål och annorlunda plasthyllor av ett kylskåp. Att göra skina ett handfat Var eliminera fettstänk på stänkbacken och väggarna är det inget som slår denna multifunktionsprodukt. Det förhindrar också ärgbildning vid vattenledningens avstängningsventil och kvarnen samt infästning av hushållsavfall på kärllocket.

Trots användningen av nästan alla kommersiellt tillgängliga rengöringsprodukter toalettskål fortfarande inte återfå sin renhet från tidigare? Byt bara ut dem mot DW-40 för bästa resultat. Om kran och avlopp för tvättställ är täta, släpper WD-40 smörjmedlet lätt dem.

Använd DW-40 för att lösa vardagens bekymmer

 • För vattentäta och mjuka läderskor, DW-40 ersätter lätt kommersiella aerosoler.
 • Spraya DW-40 till lossa en dragkedja jeans, jacka eller ryggsäck blockerad.
 • I gnugga tråkiga smycken, speciellt kedjor eller armband, med en trasa indränkt i WD-40, kommer de att återfå sin glans i en handvändning.
 • Att övervinna a spår av lim på bilen eller fönsterglaset är DW-40 ett bra alternativ.
 • DW-40 hjälper till att ta bort varumärken penna, möbler, dörrar, leksaker, spegel eller tavlor på väggarna.
 • För att ta bort a bläckfläck på händerna, blöt dem med lite DW-40, gnugga lätt och skölj med rent vatten.