Rengör allt i huset med Blanc de Meudon

Blanc de Meudon används dagligen för att rengöra allt från silver till fönster och speglar, inklusive golv och badrum. Den ultimata rengöringsprodukten, den tar bort alla fläckar, även de mest envisa, utan minsta svårighet. Det finns många idéer att känna till för att alla ska kunna städa från topp till botten med Blanc de Meudon.

Rengör allt med Meudon white

Eliminera alla spår

100% naturlig produkt, Meudon white tillåter effektivt rent smuts, på alla tvättbara ytor. Detta pulver från kritbrotten i Meudon används faktiskt som rengöringsprodukt. Meudon white blandas med vatten för att bli till rengöringspasta för flera ändamål högeffektiv. Denna blandning tar lätt bort spår av smuts från olika ytor. För att göra detta, gnugga helt enkelt de färgade områdena med den vita Meudon-pastan och torka sedan av med en trasa. Det tillåter också rena spår av rester eller smuts på golv och möbler. Dessutom är Meudon vita pastan en ekologisk produkt mycket effektiv för att ta bort spår av fruktjuice, kaffe och liknande på klädsel.

Ta bort de mest envisa fläckarna med Meudon white

För att övervinna de mest rebelliska fläckarna är det viktigt att använda Meudon white. Meudon vit pasta gör att du snabbt kan hitta en perfekt ren yta. Om märkena kvarstår, blanda helt enkelt den vita Meudon-pastan med lite vinäger. Kraftfull, denna naturliga kombination tar bort all den mest envisa smutsen. När blandningen av vinäger och Meudon white inte heller räcker för att ta bort fläcken, är det lämpligt att tillsätta salt till den. Att ta bort smuts från plattorna är enkelt tack vare denna korniga pasta. För mer effektivitet är det att föredra att gnugga de områden som ska rengöras med en lök skiva innan du applicerar den vita Meudon-pastan.

Meudon white är idealisk för att skina

Förutom rengöring får Meudon white även alla typer av material att glänsa. Denna rengöringsprodukt används speciellt för polera metallytor. Här är några ytor som kommer att få ett uppsving tack vare Meudon white:

  • Rostfritt stål: Rostfria föremål som tekannor och pajformar återfår sin tjusning efter rengöring med Blanc de Meudon.
  • Metallsnickerier: användningen av Meudon vit på metallgaller och fönster gör att de kan underhållas samtidigt som de ger dem en ansiktslyftning.
  • Koppar: Kokkärl av koppar som kastruller och stekpannor är utmärkta värmeledare. För att få dem att glänsa, gnugga dem bara med Meudon vit mjölk och skölj dem sedan.
  • Tenn: dekorativa tillbehör i tenn är verkliga konstverk som ska sublimeras genom rengöring med Meudon vitt pulver.
  • Mässing: Meudon vit garanterar en bländande effekt på mässingsmöbler och belysning.

Använd Meudon vit för få det hela att lysa är en bra idé. Denna produkt används speciellt för att återställa glans till gamla föremål. Som rengöringspasta arbetar Blanc de Meudon även med att rengöra och glänsa plast, lergods och keramikhällar. Allt du behöver göra är att sprida pastan eller den vita Meudon-mjölken med en trasa eller svamp, skölj sedan med rent vatten. Användningen av Meudon vit gör att alla material lyser perfekt utan att repa dem.

Rengör badrummet med Meudon white

Meudon white är en naturprodukt som är perfekt lämpad för rengöring av vattendelar. Säker, den används till sanera allt i badrummet, från kakel till badkar, inklusive duschväggar och handfat. För att göra detta är det viktigt att ha en väldigt tjock rengöringspasta. Späd bara Meudon vita pulvret med lite vatten och du är klar!

Idealisk för att skrubba kakelfogar, Meudons vita pasta fungerar effektivt för att ta bort alla fläckar som fastnar på den. En gammal tandborste duger. Det är viktigt att gnugga lederna och låta Blanc de Meudon verka i en timme för ett oklanderligt resultat. Denna rengöringsprodukt gör det också möjligt att hitta all vithet i badkaret och handfatet.

Underhåll marmor med Blanc de Meudon

Stöttålig, marmor kräver lämplig rengöring på grund av sin höga känslighet. Det är ett ädelt material av natursten som rengörs noggrant. Att använda Meudon vit på en bänkskiva eller ett marmorgolv är perfekt. Med hjälp av en svamp är det lämpligt att gnida marmorytan med denna produkt och sedan rengöra den med vatten. Som en pasta har den blivit en viktig del i underhållet av marmor tack vare dess rengörande och lätt nötande egenskaper.

Polskt silver med Meudon vit

Meudon white är en bra allierad för rengör besticken. Faktum är att Meudon vitt pulver polerar skonsamt bestick och fat utan att skada dem. För att göra detta, gnugga helt enkelt silverföremålet med det vita Meudon-pulvret. Förutom avfettning kan Meudon white fräscha upp allt silver utan minsta ansträngning. Använd en ren trasa, det rekommenderas att torka bort spår av pulver tills de försvinner. Meudon white kan användas efter behag för att polera silver. Dessutom har det ingen påverkan, varken för miljön eller för människor.

Rengör fönstren med Meudon white

Meudon vit ger effektivt underhåll av fönster och speglar. Den används utspädd för att ha blanka fönster vid alla tillfällen. Meudon white milk rengör spår på fönster och speglar för ett helt briljant resultat. Det är viktigt att låta den vita Meudon-mjölken verka genom att göra cirkulära rörelser. För att få fönstren att glänsa är det bäst att använda en mikrofiberduk. Oumbärlig för rengöring av speglar, Blanc de Meudon är en effektiv rengöringsprodukt som kan användas dagligen för att underlätta hushållssysslorna.