De bästa apparna för att ta sig runt

Idag är det lättare att ta sig runt med flera appar. De flesta av dem visar bilisterna de kortaste vägarna. Andra har ett system för att få information om kollektivtrafik. Funktionerna är mer och mer avancerade. Här är 8 applikationsidéer för att ta sig runt.

Applikationsval för att flytta runt

Google kartor

Google kartor är en onlinespårningstjänst. Den lanserades först i februari 2005 i USA, och användes inte i Frankrike förrän ett år senare. Idag är den tillgänglig överallt. Dess online-kartläggning är tillgänglig på flera medier: PC, surfplatta eller smartphone.

Denna applikation täcker ett stort område. Den presenterar en global synlighet. Google Maps-bilderna är så exakta att du kan zooma in i gränderna. När du zoomar in visas flera detaljer. Bilderna nämner namnen på städer, stadsdelar och gator i varje land. Denna världskarta erhålls genom satellitbilder och flygfoton. Applikationen innehåller också en parameter som gör att du kan hitta rutter. Där anges start- och målpunkter. Olika transportmedel finns där, med resornas längd. Google Maps visar också tider och stoppfrekvenser för tillgängliga transportmedel. Den tar dock inte hänsyn till eventuella störningar under resan. Väldigt praktiskt, föreslår han olika rutter, varav den snabbaste. Detta hindrar dig inte från att modulera rutten manuellt. Peka bara på startpunkten, slutpunkten och användarens nuvarande position.

Genom att visualisera hela planeten är denna applikation idealisk för frekventa resenärer. Det är gratis att ladda ner och kan nås som en länk på Googles startsida.

Citymapper

Citymapper är en av de mest populära reseapparna enkel och effektiv att använda. Den använder användarens position för att bättre placera dem i rymden. Ange bara ankomstplatsen för att se ruttmöjligheterna. Det är möjligt att uppskatta restiden med denna applikation. Den erbjuder beräknade priser, beroende på transportmedel och rutten, vilket är idealiskt för att planera transportkostnader. Citymapper sparar tid och hjälper dig att bli organiserad. Den här applikationen indikerar faktiskt tidtabellerna för olika kollektivtrafik, med hänsyn till de olika förändringar som kan äga rum. Schema uppdateras därför regelbundet.

Dess mål är att göra det lättare för användare att resa samtidigt som de sparar tid. Till exempel anger applikationen vilken vagn som gör att du kan komma så nära plattformarna som möjligt. Citymapper har också en funktion som låter dig göra det ladda ner rutter. Eftersom nätverken kan skäras när som helst, gör det att du kan hitta dig själv utan risk att gå vilse. Denna applikation är tillgänglig i flera städer i Europa. Observera att Citymapper är tillägnad kollektivtrafik och inte erbjuder rutter med bil.

Moovit

Moovit, en gratis applikation designad för kollektivtrafikresor. För att få en uppfattning om möjliga rutter, markera bara mötesplatsen. Därefter tillhandahåller filtren som används exakta resultat. Dessa sänds i realtid med hjälp av bärardata. Ansökan strävar efter att ge fullständig information. Det ger användaren restiden inklusive den tid som behövs för att gå. Hans varningsmodul är en av dess största tillgångar.

Faktum är att den varnar resenärer när ankomsten är nära. Även när skärmen är avstängd varnar appen användaren för nästa nedstigning. Moovit tillhandahåller trafikinformation i realtid. Används av mer än 3 miljoner människor idag, denna applikation täcker mer än 100 städer runt om i världen. Dess mål är att underlätta resor för mer bekväma resor.

Mappy

Mappy planerar rutterna efter önskat transportmedel. Oavsett om resan är med bil, cykel, tåg, taxi eller spårvagn ger denna applikation en översikt över resan. Det är ett effektivt alternativ till Google Maps. Denna höga täckning är möjlig tack vare hjälp från dess partners. Dess lilla bonus, den visar också elektriska skotrar. Det är också möjligt att komma åt planerna medan du är off-line. Precisionen och klarheten i dess gränssnitt gör det lättare för bilister att röra sig. Denna app ger en översikt över vägtrafiken i realtid. Observera att Mappy endast är tillgängligt endast på europeisk mark.

Waze

Waze är en av de ledande inom GPS-världen. Den här appen är tillgänglig på Google Play. Hon försöker ge fullständig information. Dess syfte är att underlätta rörelsen, den fungerar tack vare en ömsesidig hjälpgemenskap. Varje användare kan alltså föreslå rutter, rapportera en olycka, trafikstockning eller eventuella vägbyggnadsarbeten.

Detta system förbättrar navigeringsdata avsevärt. Denna ömsesidiga hjälp gör det möjligt att veta den kortaste vägen i realtid, ett bra sätt att spara tid. Samhället styrs av ett poängsystem. Appen delar också ut belöningar till de mest aktiva. Det är möjligt att räkna om rutten baserat på mottagna data. Trafikförhållandena beaktas för mer information. Waze anses vara den bästa reskamraten för bilister. I själva verket, förutom de klassiska funktionerna, visar denna applikation de billigaste bensinstationerna.

Nu kör vi

Denna app är den nya versionen av Nokia HÄR. Sedan dess utseende har den vunnit över många användare. Bland dess många kvaliteter uppskattar användarna särskilt tydligheten i dess gränssnitt. Det ger också resenärerna en rad specifik information. Applikationen strävar efter att regelbundet uppdatera sin kartläggning. I händelse av ett mobilnätverksfel eller försvinnande av Wi-Fi-signalen har Here we go en system för nedladdning av kartor. Denna offlinekonsultation är ett bra alternativ inom vissa områden. För att dra nytta av denna tjänst är det viktigt att skapa ett konto. Alla procedurer anges tydligt när du laddar ner programmet.

MapFactor

de MapFactor GPS har den klassiska funktionen hos en reseapplikation. Den anger rutter enligt de olika förflyttningssätten. Dess fördel ligger i dess varningsfunktion. Det varnar faktiskt föraren när han närmar sig en fartkamera. Den ger varningen genom en ljudvarning. MapFactor har fjärrkontroller för att välja en ny destination. Den här appen använder samma karta som OpenStreetMap. Bland dess många funktioner är offline-navigering. Den har även en 2D- och 3D-skärm. För lastbils-, skåpbils- eller husvagnsförare har appen implementerat en parameter som anger höjden på underjordiska passager. Den maximala vikten som vissa broar kan bära kommuniceras också.

Uber

Uber är mer en delningsapp än en hanteringsapp. Det finns i över 500 städer. Dess syfte är att underlätta transporttjänster genom att förse användare med ett system för tävlingsorder. Lätt att använda, ange bara en destination så ger appen en översikt över rutten. Den använder användarens plats för att lokalisera honom och informerar föraren. För att säkerställa a säker resa, applikationen kommunicerar bilden av föraren och vilken typ av fordon han kör. Betalning görs med kreditkort, kontanter eller via Android Pay.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found