Bra upplösningar: lär dig ett nytt språk med en app

Resor, vänskap eller letar efter professionella möjligheter ... Det finns många goda skäl att lära sig ett främmande språk. Lyckligtvis erbjuder Internet kraftfulla applikationer för att utvecklas snabbare i träning. De är lätta, intuitiva och lätta att lära sig, de hjälper till att skaffa ett grundläggande ordförråd. Recension av de bästa apparna.

Lär dig ett nytt språk med en app

Babbel

Babbel-tjänsten är en av de globala riktmärkena för språkutbildning online. Appen ger möjlighet attlär dig 14 olika språk. Förutom de tre arbetsspråken i Europeiska unionen (engelska, franska och tyska), finns även italienska, spanska, portugisiska, polska, holländska, svenska, danska, norska, ryska, turkiska och indonesiska på programmet.

Miljontals användare prenumererar på denna plattform. De har tillgång till en mängd olika relevanta språkkurser, utformade i de mest olika former: texter, flervalsfrågor, ljudinnehåll, bilder, multimedia, etc. arbeta med att lyssna eller uttalan på engelska rekommenderas särskilt valet av denna applikation. Babbel utvecklar verktyg för rösttranskription med hjälp av vilka användare kan öva för att uppnå att tala som en engelsktalande som modersmål.

Dessutom har babbel lektioner ta hänsyn till lärlingarnas kompetensnivå enligt definitionen i den europeiska ramen. De skiljer alltså nybörjare från de som har rudimentära föreställningar om språket. Därefter kommer mellanhänderna och de avancerade, och, högst upp på skalan, yrkesverksamma och experter vars behärskning av det främmande språket liknar det i modersmålet.

Mest :

 • brett utbud av språk tillgängliga;
 • praktiska övningar baserade på verkliga fakta, som sätter eleven i ett sammanhang av autentisk kommunikation;
 • rangordning av färdigheter enligt modellen för den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR).

De mindre:

 • betald tillgång;
 • kurser inte nödvändigtvis särskilt roliga och mer didaktiska.

Lingo Duo

Duo Lingo är utan tvekan plattformen förspråkundervisning Den vanligaste. För att komma åt den finns det två formler:

 • det fria alternativet;
 • premiumalternativet.

Denna applikation är känd för sina roliga övningar som består i att hitta rätt ord som motsvarar en given bild.

Exempel: ett porträtt av en kvinna och nedan tre möjliga svar: "Fräulein", "Frau" eller "Mädchen". Genom försök och misstag kommer nybörjaren ihåg att "kvinna" betyder "frau" på Goethes språk.

Förutom bilder erbjuds även röstbrevlåda, dialog och skriftliga uttryck. För att bli självlärd på engelska laddar du bara ner appen och tränar en timme i veckan. Fransktalande kan också använda den för att studera italienska, spanska, portugisiska och tyska. Språkkunskaper kan variera från ett överlevnadsvokabulär till ett lätt uttryck för att öva språket i vardagen. Eleven kan också fokusera på ett specifikt ämne.

Mest :

 • pedagogik inspirerad av gamification;
 • trevligt och ergonomiskt gränssnitt som garanterar en tillfredsställande användarupplevelse;
 • publicering av läranderesultat, inbjudande av eleven att anta utmaningen;
 • session på några minuter per dag.

De mindre:

 • lite utbildning;
 • utformad mer för resor och vardagsliv än för affärsändamål.

Memrise

För att stärka språkkunskaperna, Memrise har visat sig vara en värdefull allierad. Direkt konkurrent till Duo Lingo, denna applikation erbjuder övningar av bilden för kom ihåg de nya orden. Lektionerna är väldigt motiverande och eleven lägger bara tio minuter eller en kvart om dagen på ansökan. De som inte har tid för en engelskkurs på kvällen eller vill få tysklektioner online bör överväga att ladda ner Memrise till sin surfplatta. Appen är oavgjort med Duo Lingo, med ett plus om eleven vill tänka utanför ramarna för det latinska alfabetet. Memrises erbjudande inkluderar även mandarin och koreanska.

Mest :

 • rolig och intuitiv pedagogik;
 • kurser som presenteras i form av korta övningar.

De mindre:

 • betald tillgång.

Beelinguapp

Många frankofoner har svårt att förstå muntlig engelska, till exempel i en dokumentär eller tal på engelska. Beelinguapp förser sina medlemmar med engelsk kurs ambitiösa som utvecklar hörförståelse. Eleverna har alltså tillgång till ett brett utbud av ljudfiler. Du kan upprepa, pausa och återuppta läsningen så många gånger som behövs tills du förstår meddelandet.

Ljudboken presenteras av en som talar engelska som modersmål, men översättningar med franska undertexter finns tillgängliga för varje avsnitt. Vissa kommer att tycka att det är ett roligt sätt att lyssna, förstå och öva på Shakespeares språk. Faktum är att appen har lämnat skolklasser åt sidan till förmån för berättelser, romaner och verkliga upplevelser. Genom att träna på Beelinguapp, kommer eleven mycket snabbt att ansluta sig till den engelsktalande gemenskapen.

LingoDeer

För alla som planerar att åka någonstans i Asien är det lämpligt att ha LingoDeer till hands. Denna programvara är speciellt dedikerad till studier av asiatiska språk: kinesiska, japanska och koreanska. Metoden att lära sig att bli bekant med de nya alfabeten är toppmodern.

Lingvist

För att börja eller förbättra på engelska kan lärlingar installera Lingvist på sin smartphone. Den här applikationen lanserades 2014 gratis lektioner i engelska och franska. Vid varje session har medlemmarna rätt till en lista på femtio ord.

Lingvist inser att nybörjare har ett akut behov av att berika sitt ordförråd och betonar repetitionsövningar. Om eleven skriver orden korrekt kommer han att gå upp till nästa nivå mycket snabbt. Om du glömmer eller har återkommande felstavningar kommer appens algoritm att se om orden tills eleven kan komma ihåg dem.

Förutom ordförrådsassimilering är en serie läsningar och tester som bedömer lyssnarförmåga integrerade i verktyget. Källspråket för att lära sig franska är engelska eller estniska, medan du för att studera engelska måste kunna ryska, franska eller tyska.

Google översätt

Trots populariteten av språkappari kö, Google Translate är långt ifrån ett föråldrat verktyg. Försiktighet kräver att du laddar ner denna omedelbara översättare till din mobiltelefon eller surfplatta, åtminstone tills eleven har gått från grundläggande till praktisk kunskap. Genom att integrera mer än hundra språk kan detta verktyg vara användbart under ett nytt möte eller en affärsresa.