Halloween: 6 par kostymidéer

Halloween är en av de mest populära högtiderna för både unga och gamla. Men att komma på kostymidéer för en vuxen kan snabbt bli en riktig huvudvärk. Uppdraget blir mer komplicerat när det kommer till en matchande kostym för ett par. Här är några idéer för dig som saknar inspiration.

Halloween kostymer för par

Morticia och Gomez

Det finns många coola och lätta att göra parkostymidéer för Halloween. Överst på listan, Morticia & Gomez, dyker detta gotiska och glamorösa par upp i den ikoniska filmen "The Adams Family". Morticia kännetecknas av sin bleka hy, medan Gomez känns igen på sina utbuktande ögon. För att glida in i huden räcker det med några tillbehör.

Ser ut som en häxa, Morticia bär en lång svart klänning som sitter i midjan, med långa utsvängda ärmar. För att fullborda looken behöver du en vintage silvermedaljong, scharlakansröd läppstift, svarta naglar, grå rökiga ögon och svarta höga klackar. Glöm inte den röda rosen!

För Gomez, bör du bära en vit skjorta, en kostymväst med knappar, en randig kostym och en svart slips eller vinröd fluga. På tillbehörssidan, tänk på ett fickur eller en stor cigarr.

Frankenstein och hans fästmö

Från originella, tidlösa och läskiga kostymer, Frankensteins fästmö är fortfarande fascinerande. Den sistnämnda förevigades i en film 1935. För att sätta sig in i hennes skinn kommer en vintage bröllopsklänning i elastisk sammet att göra sig bra. Hon ska ha spets om möjligt. Ärmarna på klänningen bör helst vara slitsade och likna omslagen av band av en mumie. Vi får inte glömma peruk, svarta läppar och ansiktsärr.

Angående Frankenstein-monsterförklädnaden räcker det med mörkgröna byxor, en jacka i samma nyans och en svart skjorta eller t-shirt. Å andra sidan måste särskild uppmärksamhet ägnas åt smink. Förutom hans berömd grönaktig hy, lägg till en mörkare look och massor av ärr.

Rödluvan och vargen

Paret zombies är utan tvekan Halloween kostym det enklaste att göra. För att variera nöjena lite, varför inte tänka utanför boxen? Den här berättelsen är skrämmande. Faktum är att under Halloween-fest, Charles Perraults varg kunde förvandlas till en varulv och ge barn frossa. För att göra detta, inget komplicerat! Du behöver jeans, en gammal trasig t-shirt och en rutig skjorta. Glöm inte de vassa tänderna "för att bättre bita dig mitt barn"!

För att glida in i Rödluvans hud behöver du en röd skaterklänning, en vit skjorta eller blus, ett skärp och svarta höga strumpor, för att inte tala om berömd röd cape.

Daenerys och Khal Drogo

För de som inte är fans av läskiga kostymer, varför inte ta sig in i skorna på flaggskeppsparet Game of Thrones-serien ? När hon gifte sig med Khal Drogo och blev Khaleesi, tog Daenerys på sig Dothrakis traditionella klädsel, detta nomadfolk som rider hela dagen. Hon klär sig i lätta, bekväma kläder gjorda av kabelstickad ull och kokt läder. Dessa är vanligtvis beige, bruna eller khaki i färg. Kvinnor bär ofta en topp som visar magen och axlarna bar, och en midikjol. För att tillbehöra outfiten är ett bälte och smycken i orientalisk stil idealiska. Frisyren är också en av de viktiga inslagen att klä ut sig till Daenerys. Du behöver en blond peruk eller färga håret i denna färg med en icke-permanent färg. A snygg fläta ganska komplex kommer att slutföra helheten!

För Khal Drogo, han bär bruna byxor som ser ut som djurhud, ankelboots i samma nyans och läderarmband. Att ha helskägg skulle vara perfekt för att fullborda förklädnaden!

Victor och Emily

För fans av Tim Burton, denna producent som är känd för sitt atypiska och ofta offbeat universum, finns det inget som att spela det makabra paret som föddes av hans fantasi i Les Noces funèbres! Emily och Victor är säkert en del av bästa kostymerna för en skrämmande Halloween.

Emily sticker ut med sin axelbandslösa vita klänning prydd med kristaller och slits framtill. Det är möjligt att tillbehöra den med en trasig slöja och krona. På sminksidan sticker hon ut med sin bleka hy, sin blodröda mun, sina långa ögonfransar och sina rökiga ögon. Andra viktiga punkter: blått hår! Det enklaste sättet att färga håret är att bära en peruk. Det är nödvändigt att övervinna frisyren av ett pannband eller en krona av blå blommor med några inslag av svart.

För Victor, den blivande brudgummen, uppvisar han också en blek hy. Detta hår dras under tiden tillbaka. Till sina kläder bär han en mörk tredelad kostym.

de bära kontaktlinser krävs för att slutföra förklädnaden, oavsett om det är Emilys eller Victors. För att få en kadaveraktig hy rekommenderas användning av en vattenbaserad färg som appliceras med en lätt fuktad svamp.

Harley Quinn och Jokern

Från Halloween-kostymidéer inspirerade av serier eller filmer, det av det mest karismatiska kriminella paret i Suicide Squad-gänget kommer inte att lämna någon oberörd!

För Harley Quinn har hon en Daddy's lil monster t-shirt under jackan och röda och blå mini-shorts över trasiga nätstrumpor. Sminksidan, tutorials på Internet saknas inte för att uppnå det. Glöm inte det berömda basebollträet!

För The Joker, en lila skjorta öppen på bröstet, neongrönt hår, svarta ögon och för att inte tala om hans breda olycksbådande röda leende.

Det bör noteras att det finns ett brett utbud av kompletta och färdiga kostymsatser som är tillägnade par för dem som saknar tid att förverkliga sina hemgjord kostym. I alla fall är det viktigt att vara särskilt uppmärksam på detaljer, och särskilt till smink.