5 tips för att bättre använda Airpods hörlurar

Förutom att lyssna på musik finns det många andra sätt att använda bluetooth-hörlurar. Här är fem praktiska tips för att bättre använda dina Airpods.

5 tips för att bättre använda dina Airpods

Tekniska detaljer för Airpods

Airpods är mycket eftertraktade tillbehör av älskare av ny teknik. Ett W1-chip är inbyggt i dessa hörlurar. Faktum är att detta chip är dedikerat till flera enheter som Airpods hörlurar, Beats Solo3, Beats Studio3, Powerbeats3 och Beats X. Airpods producerar ljudeffekter av hög kvalitet. De avger AAC-ljud och är utrustade med ett mikrofilter. En taktil yta är placerad på de yttre ytorna av Airpods.

Det är möjligt att konfigurera varje Airpods. Dessutom har de en artificiell intelligens. Verkligen, en röstaccelerometer finns i alla Airpods. På så sätt känner de av användarens röst. Dessutom känner integrerade optiska sensorer och accelerometrar av om dessa tillbehör bärs i örat. Å ena sidan är detta driftläge bekvämt eftersom det gör att Airpods automatiskt kan spela musik. Dessutom tillåter detta systemspara batteri. Eftersom dessa hörlurar fungerar via Bluetooth är det viktigt att aktivera anslutningen med smarttelefonen.

Hur para ihop Airpods?

För att lyssna på musik måste du först parAirpods med smartphonen. För att göra detta, följ instruktionerna nedan:

 1. Lås upp smartphonen;
 2. Öppna fodralet som innehåller hörlurarna;
 3. Håll ned knappen på baksidan av höljet;
 4. Vänta några sekunder.

Vanligtvis är Airpods direkt anslutna till användarens smartphone.

Konfigurera Airpods

Airpods har flera alternativ. De olika sensorerna och pekskärmen tillåta användaren att utföra många åtgärder. För att anpassa dessa headset måste du:

 1. Gå till menyn "Inställningar";
 2. Gå till "Bluetooth";
 3. Öppna informationsikonen "i".

Tack vare denna anpassning är många aktiviteter möjliga med bara ett dubbeltryck på pekytan som att starta uppspelning, stoppa, välja nästa eller föregående spår. Använder alternativet "Automatisk örondetektering», Airpods kan pausa musik när en av hörsnäckorna tas bort.

Men om användaren har ett iCloud-konto är synkronisering möjlig mellan Airpods och kontot. Alternativen är dock begränsade. Airpods kan dock göra flera saker från en Mac. För att göra detta, gå till menyn "System Preference", sedan "Bluetooth", "Airpods" och "Option". I ikonen "Inställningar" rekommenderas att du inte klickar på namnet på Airpods. Annars kopplas hörlurarna bort.

Använda mottagarens Airpods

Med Airpods och smartphonen är det möjligt att endast använda ett headset för telefonsamtal. För att göra detta, aktivera helt enkelt läget "automatisk ändring". För att komma till den här fliken, här är sökvägen:

 1. Bluetooth-inställning;
 2. Automatisk mikrofon;
 3. Automatisk ändring.

Normalt är denna mekanism inställd som en hörapparat. Smarttelefonen förvandlas sedan till en mikrofon. Alla ljud skickas direkt till Airpods. Således kan dessa hörlurar fungera som en mottagare. Den här funktionen kan dock användas för andra ändamål, till exempel under en konferens. För att justera Airpods-mikrofonen, se till att hörlurarna är ordentligt anslutna till mobilen. På så sätt är det möjligt att placera smarttelefonen flera meter från användaren. Han för sin del kan höra och följa samtalen eller replikerna under konferensen. För att göra detta, se avsnittet "Inställningar" och sedan "Bluetooth". Fortsätt sedan enligt följande:

 1. Välj menyn "Inställningar";
 2. Tryck på "Kontrollcenter";
 3. Ange "Anpassa beställningar";
 4. Öppna fliken "Hörsel";
 5. Klicka på "lyssna i realtid" och aktivera den.

Det är också intressant att skapa en "Audition"-genväg på huvudskärmen. Det är viktigt att placera iPhone några meter från röstkällan. Med ljudförstärkningen av AAC-typ och mikrofiltret blir det desto roligare att lyssna.

Ytterligare tips för Airpods

Det finns andra bonustips för att använda Airpods väl. Till exempel kan dessa hörlurar vara till stor hjälp under en inkommande samtal. Om användaren är borta från sin mobil kan Airpods hjälpa till. Dessutom kan dessa tekniska underverk upptäcka och rapportera namnet på personen som ringer dem. Här är stegen att följa:

 1. Gå till Inställningar";
 2. Ange "Telefon";
 3. Välj "Samtalsmeddelanden";
 4. Växla till läget "Endast hörlurar".

Om användaren tappar bort sina Airpods kan de spåras. Ett standardljud är inbyggt i varje hörsnäcka. IPhone är utrustad med en applikation som gör att användaren enkelt kan hitta sina Airpods. Att göra detta :

 1. Välj applikationen "Hitta min": alla användarens enheter är registrerade på telefonen, inklusive Airpods;
 2. Klicka på Airpods: avståndet från smarttelefonen anges;
 3. Ring Airpods.

Bara för din referens kan Airpods slå på ringsignalen individuellt.

Dessutom kan dessa hörlurar kontrollera valet av musik tack vare "Siri". Allt du behöver göra är att gå tillbaka till sidan "Inställningar" och "Bluetooth". I menyn "Double Touch Airpods" har användaren valet mellan "Vänster" och "Höger" med de olika möjliga åtgärderna. Klicka bara på flikarna och gå till "Siri". Detta gör att användare kan styra sin musik genom att dubbelklicka på sina trådlösa hörlurar.

Vid fel på någon av hörlurarna är det möjligt att välj en av mikrofonerna fortfarande funktionell. För att göra detta behöver du bara:

 1. Ange ikonen "Inställningar";
 2. För att komma åt "Automatisk mikrofon";
 3. Välj läget "Automatisk ändring".

Användaren kan också svara på inkommande samtal och kontrollera batteristatusen för sina Airpods. För att svara på samtal, bara dubbelklicka på Airpods. När det gäller kontroll av batterierna har användaren valet mellan två alternativ: den manuella metoden eller "Center-widgeten". För den första metoden måste du öppna fodralet som innehåller Airpods nära smartphonen och den senare visar nivån på batterierna i hörlurarna. För verifiering via "Widget Center":

 1. Dra vänster;
 2. Gå till "Center widget";
 3. Klicka på "Ändra";
 4. Välj "Batteri".

Användaren kan också ansluta sina Airpods till en Mac.