Handledning: hur gör man en bra säng snabbt?

Att bädda sängen kräver särskild uppmärksamhet. En välgjord säng rimmar faktiskt med frånvaron av veck, särskilt i hörnen. Men för att få ett oklanderligt resultat kan enkla och effektiva tips implementeras i några få steg. Att använda ny teknik gör det också möjligt att göra sängen bra som genom ett trollslag.

Bädda en bra säng

Stadierna av en välgjord säng

Att uppskatta en fint sovrum, sängen ska alltid vara välbäddad. Följ några steg för att få en fläckfri säng:

  1. Justera påslakan genom att dra i hörnen. Se till att inget tyg sticker ut under madrassen.
  2. Lägg lakanet rakt över sängen och se till att sidokanten är vänd nedåt. När det gäller den övre kanten, lägg den mot toppen av madrassen. När det gäller den nedre delen måste den hänga från änden av sängen.
  3. Lyft madrassen och stoppa in den nedre änden av det högra lakanet under.
  4. Lyft upp det överflödiga tyget från sängens överkant och tryck in änden under madrassen. Gör en vinkel på cirka 45° i hörnen samtidigt som du viker det överflödiga lakanet över sängens ovansida och stoppar in det ordentligt under madrassen.
  5. Dra och dra in lakanet på båda sidor också.
  6. Lägg till en sängöverkast eller a tröstare över det, jämna ut hörnen väl. Justera i nivå med det högra arket medan du viker upp det.
  7. Lägg kuddarna på sängarna.

Satsa på det smarta täcket

Stor teknisk innovation, det smarta täcket eliminerar behovet av att bädda sängen varje morgon. Den kommer i form av en uppblåsbar filt och passar in i ett vanligt påslakan. Knappar säkerställer dess underhåll i hörnen. Den här enheten är program på ett förinställt schema och blåses upp så att hela filten kan ligga bekvämt på madrassen. Flera storlekar smarta täcken finns tillgängliga för att tillfredsställa konsumenterna. Det enkla sättet att få en välgjord säng är att använda denna revolutionerande teknik.