4 anslutna objekt för dina sportaktiviteter

Att mäta din viktminskning, öka din hastighet, kontrollera din andning eller koppla av efter ett träningspass: anslutna föremål förbättrar idrottarnas liv avsevärt. Faktum är att när prestation kvantifieras är det mycket lättare att motivera dig själv och uppnå dina mål. Som referens, här är 4 anslutna objekt att upptäcka absolut.

Anslutna objekt för idrottare

Peloton ansluten motionscykel

Peloton-cykeln är en ansluten motionscykel speciellt utformad för att stödja och motivera idrottare. Både amatörer och proffs kan använda sin teknik för att träna dagligen. Utrustad med en stor surfplatta, erbjuder denna cykel videokurs med en personlig tränare.

Den huvudsakliga tillgången med denna enhet är dess motivationskraft. När cyklisten börjar sakta ner börjar hans tränare – som står framför honom – automatiskt uppmuntra honom. Volymen på musiken börjar också öka, vilket får utövaren att återfå styrka och fortsätta trampa. Som en bonus kommer cykeln med specifika skor som inte är lämpliga för promenader. Dessutom är förhalning inte ett alternativ!

Dessutom, som en smart cykel, erbjuder Peloton-cykeln ett brett utbud av utbildningar till användaren. Han kan välja lektionernas längd efter tillgänglighet. Han kan också välja den musikgenre han föredrar för att ge dem rytm.

För den som föredrar tystnad går det även att spela upp en rent scenisk video som en promenad i naturen till exempel.

Aktiviteten kan också avnjutas i grupp tack vare videokonferens. Dessutom är det möjligt att jämföra föreställningar mellan vänner. Observera att prenumerationen låter dig dela lektionerna på 3 olika cyklar. Tillgänglig för tillfället över Atlanten riskerar den här framtidens cykel att anlända till Frankrike mycket snabbt!

Garmin smartklockor

Riktiga stjärnor i sportvärlden, den anslutna klockor erbjuda personligt stöd till utövare. De Garmin Fênix 6-serien sticker ut tack vare sina många funktioner.

Särskilt lämplig för löpare, denna smarta gadget har en PacePro-funktion som analyserar ämnets profil och erbjuder honom en personlig racingstrategi. Således drar idrottaren nytta av specifika råd för att förbättra sin prestation. Han kan också sätta upp mål och skapa detaljerade träningsplaner. Den kan också fastställa en takt som ska observeras och varna användaren när så inte är fallet.

Utrustad med en GPS är denna anslutna klocka mycket praktisk för utomhusaktiviteter. Fungera TopoActive erbjuder 41 000 golfbanor och mer än 2 000 skidorter. För fjällturer, funktionen ClimbPro gör det möjligt att känna till avstånden såväl som graderna av backarna, vilket gör det möjligt att programmera dess tempo och dess kurs.

För långa turer erbjuder Garmin också Fênix 6X Pro Solar. En mall som kan laddas på solenergi, vilket gör att du kan få ytterligare 3 dagars självständighet, eller totalt 24 dagars autonomi.

Dessutom finns det olika funktioner relaterade till fysisk hälsa. Fungera Kroppsbatteri i synnerhet låter dig programmera ansträngning och vilotider. Syremättnad såväl som hjärtfrekvens är också mätbara.

Slutligen, för trevliga sportaktiviteter, anslutna klockor erbjuder också möjlighet tilllyssna på musik. Över 2000 låtar kan lagras i det interna minnet Fenix ​​6.

"Mirror" eller ansluten spegel

Skapat av företaget med samma namn, är Mirror en ansluten spegel speciellt tillägnad hemmaidrottare.

Denna trendiga accessoar ser ut som en vanlig spegel vid första anblicken, men när den slås på blir den en virtuell coach. Konceptet förblir dock baserat på spegeleffekten. Under övningarna kan utövaren verkligen se sin reflektion. Detta gör det lättare för honom att korrigera sina rörelser.

Ansluten via en smartphone är Mirror utrustad en interaktiv skärm där den virtuella tränaren visas. Det finns ett brett utbud av program som fitness, yoga eller till och med kampsport. Du behöver bara välja träningspass från applikationen för att börja övningarna. Denna uppkopplade spegel erbjuder coachning i realtid. I verkligheten kopplar en kamera också utövaren till instruktörerna för att tillåta personlig uppföljning.

Samtidigt integrerar Mirror alla grundläggande funktioner för ett sportuppkopplat objekt. Det låter dig sätta upp en träningskalender och mäta din prestation medan du går. Tack vare a 3D-kroppsskannerverktyg, producerad i samarbete med Nakna Labs, det blir också en riktig fitnessverktyg genom att tillhandahålla data om användarens hälsa och kondition. Som ett exempel ger gadgeten information om utövarens vikt med procentandelen fett som ska förloras. Dessa data kommer således att tjäna som underlag för att fastställa mål samt för att lägga upp utbildningsprogrammet.

The Mirror vill vara en riktig personlig tränare som är mycket närmare varje idrottare. Under träningen är det möjligt att spendera din egen Spellista att motivera dig själv. För de som vill dela med sig av sina erfarenheter, a chattalternativ finns också tillgänglig.

Skillrow Connected Rower

Nästan alla discipliner idag sysslar med sammankopplade objekt. Således drar roddare också nytta av ny teknik tack vare roddmaskin kopplad till hydraulisk anslutning.

Som referens erbjuder Skillrow roddare med integrerad skärm. Ansluten till en applikation låter den här typen av utrustning dig uppleva realistisk och progressiv träning. Inomhus eller hemma erbjuder roddaren möjlighet till programmering personliga sessioner prestationsorienterad.

Varje utövare kan dra nytta av råd från professionella idrottare som roddmästarna, som också har bidragit till genomförandet av övningarna. Tekniker för att öka uthållighet, hastighet eller till och med kraft görs tillgängliga för att förbättra prestandan. Verktyget sparar sedan resultaten och visar dem genom grafer.

Appen är inte bara begränsad till att visa resultat, utan erbjudanden förbättringstekniker beroende på de upptäckta bristerna. Den analyserar detaljerade data som maximal prestanda som uppnåtts eller trötthetsögonblicket. Den mäter också idrottarens hjärtfrekvens för att bedöma hans kardiovaskulär prestanda.

Dessutom Skillrow ansluten roddmaskin ger möjlighet att delta i roddlopp närsomhelst. Efter träningspassen låter det alla bedöma sin prestation och möta utmaningar i grupp.

För att komplettera övningarna bra låter den här gadgeten dig koppla av i en lugn miljö. Idylliska landskap och fågelsång på mötet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found