Återställ betongblock för förvaring

Återvinning är en mycket bra grön vana. Undvik att slänga ett föremål så länge det är återanvändbart. För att behålla denna återvinningsanda är det möjligt att återanvända betongblock. Ofta försummade på gården eller i garaget kan de ändå användas som förvaring i huset. Här är några idéer för att göra detta projekt till verklighet.

Gör förvaring med betongblock

Skoförvaring med betongblock

Vid entrén, i hallen eller i sovrummet kan de återvunna betongblocken användas som skoförvaring. De kan installeras bredvid varandra eller till och med fungera som stöd för att stödja brädor som skorna ska placeras på.

En praktisk bänk med betongblock

På balkongen eller uteplatsen grupperar du ihop betongblock för att bilda en stabil enhet, med de öppna sidorna vända utåt. Målet är att förvandla tomten till en bänk praktiskt att förvara olika föremål och tillbehör. För att slutföra det hela, installera en bekväm sits ovanför.

Krukstöd med betongblock

Den här gången måste du vända de öppna sidorna uppåt. Oavsett om det är ett eller flera block så går det att använda det som stöd för växtkrukor. Detta kan göras genom att tillhandahålla krukor som kan anpassa sig till blocken så att plantorna kan hålla sig stabila.

Ett bibliotek med betongblock

För en originalbibliotek, välj återvunna betongblock. Installerade ovanpå varandra kommer de att fungera som stöd för böckerna. Små vaser med blommor och prydnadsföremål kan också förvaras i hålorna.

Ett sängbord med betongblock

På båda sidor om sängen, installera återvunna betongblock för att bilda en nattduksbord. Hela sidan ska vara vänd mot väggen för ytterligare förvaring. För en designeffekt bör blocken ordnas jämnt.

Förvaring av flaskor med betongblock

I köket eller i vinkällaren kan de återvunna betongblocken användas som förvaring för flaskor, oavsett om den är placerad vertikalt eller horisontellt.

Ett tv-bord med betongblock

I vardagsrummet eller i sovrummet, installera betongblock på vardera sidan av en träplanka eller till och med glasstöd för att bilda en original tv-bord.