13 tips att veta när du har en iPhone

Använd Google Maps geolokaliseringssystem utan internetanslutning. Ladda din smartphone mycket snabbare. Låt Siri läsa e-postmeddelanden. Ta foton direkt medan du spelar in en video... Det finns många användbara och praktiska tips som hjälper dig att få ut det mesta av din iPhone. Sammanfattning av de bästa tipsen att veta!

Tips att veta när du har en iPhone

Använd platsen för Google Maps utan internet

Ja, det är fullt möjligt att använda telefonens GPS utan någon kopplingInternet. Du måste bara vara noga med att följa instruktionerna nedan när internetanslutningen fortfarande är tillgänglig.

 1. Att öppna Google kartor;
 2. Hitta och visa planen användaren vill ha;
 3. Och skriv till sist in "ok Maps" i sökfältet högst upp.

Kartan sparas och det är nu möjligt att konsultera den efter behag med eller utan internetanslutning.

Stäng upp till 3 fönster samtidigt

Att ha flera appar i användning samtidigt förbrukar mycket av ditt batteri.iPhone, och gör det mycket långsammare. Så, för att undvika detta och öka hastighet från din iPhone när applikationer inte längre används är allt du behöver göra:

 1. Dubbelklicka på "Hem"-knappen på smarttelefonen;
 2. Placera tre fingrar på skärmen, var och en på ett fönster;
 3. Sedan är det bara att dra upp.

Hastigheten på telefonen har precis varit optimerad !

Ladda din iPhone snabbare

Detta lura är en av de mest kända, men folk brukar inte alltid använda den. Ändå är det en stor hjälp med tanke på batteriproblemet som iPhone ofta utgör. Inte komplicerat att göra: växla bara din telefon till " flygplansläge »Innan du sätter in den laddad. Genom att använda det här lilla tricket kan telefonen laddas två gånger tillsnabbt, vilket förhindrar användaren från att slösa bort värdefulla minuter.

Spara ditt batteri

Lika viktigt som det är att kunna ladda sin iPhone snabbare är det också viktigt att veta spara batteri, särskilt när det är känt i förväg att nästa laddning inte är för nu. För det :

 1. Tryck på ikonen "inställningar";
 2. Sedan på "batteri"-ikonen;
 3. Ändra knappen "energibesparing" till grön.

Den här funktionen hos iPhone hjälper till att minska strömförbrukningen av den bärbara datorn genom att stänga av några strömkrävande appar från att köras i bakgrunden.

Ta panoramabilder

Denna fotostil är särskilt vacker och låter dig inte missa någon detalj av scenen som ska förevigas. Det är dock inte särskilt bekvämt att behöva ta bilderna själv, manuellt från vänster till höger. Så det är bara att trycka på den stora vita pilen som dyker upp i mitten av skärmen när användaren vill ta den här typen av foto. Enkelt och snabbt!

Ta bilder medan du filmar

Det låter kanske otroligt, men det är sant. Du behöver inte sluta spela in din video innan du tar bilder; båda kan göras samtidigt på iPhone.

 1. Gå in i kameran och börja spela in videon normalt;
 2. Alldeles bredvid knappen som stoppar videon finns det ytterligare ett tomt: du måste trycka på den så tar kameran bilderna.

Det lilla extra är att bilderna får samma upplösning som videon. Därför, om sensorerna är av hög upplösning, kommer bilderna bara att se bättre ut.

Ta seriebilder

Att berätta en historia med en närbildssekvens av flera bilder, eller ta en enda scen från olika vinklar för att välja den bästa, det är detta seriebilder kan användas till. Sugen kan komma direkt, när några bilder redan är i full gång. Du behöver inte längre öppna verktygsfältet för att välja "burst"-läge; ett enkelt långt tryck på fotoavtryckaren och du är klar!

Spara en webbsida som en PDF-fil

Uppenbarligen på den bärbara datorn är denna funktion också tillgänglig på iPhone. Detta lura är minst sagt väldigt praktiskt, särskilt under forskning, när tiden för att omedelbart läsa all information som finns på sidan saknas när den är väsentlig och oumbärlig. iBooks-appen kommer att vara den ultimata allierade i denna situation.

 1. Gå till internetsidan;
 2. Klicka på knappen "Dela" representerad av en pilspets;
 3. I den öppna menyn letar du efter "Rec. PDF i iBooks ”;
 4. Tryck på ikonen så sparas sidan i iBooks.

Roligt och inte mindre praktiskt, det här tipset kan komma väl till pass. Ett inmatningsfel eller en ändring av beslut i ett e-postmeddelande eller ett meddelande, eller en modifiering av en bild ... Skaka iPhone från höger till vänster raderar automatiskt den inmatade texten eller avbryter åtgärden. För att få tillbaka texten till skärmen skakar du bara telefonen igen på samma sätt. Det ger dig ett leende och hjälper till att stressa ner.

Använd Siri för att läsa e-postmeddelanden

Siri är den vackra rösten som hjälper vissa iPhone-funktioner när den används. Hon kan också hjälpa till att läsa e-postmeddelanden. Om användaren till exempel inte har sina glasögon bredvid sig, kör bil eller är upptagen med att arbeta på PC:n kommer de att kunna läsa sin e-post utan att titta på den. Du måste bara säga, samtidigt som du uttrycker dig väl, "Siri, läs mina nya e-postmeddelanden". Det kommer att ge all användbar information om e-postmeddelandet, inklusive avsändare, tid och ämne för e-postmeddelandet.

Gör en Live Photos

Det här är små filmer som iPhones kamera gör före och efter att ha tagit ett foto. Detta ger en annan dimension till fotot samt en viss originalitet till helheten. Dessutom låter det här alternativet dig fånga mer naturliga och ibland väldigt roliga ögonblick. Byt bara till " Livefoton Innan du tar bilderna.

Genväg till ett ord eller en fras

Att behöva skriva in ett ofta använt ord eller en fras kan bli mycket tråkigt och tidskrävande med tiden. Det är därför iPhone har ett alternativ att sätta detta ord /stenografi uttryck. För att göra detta måste du:

 1. Tryck på ikonen "Inställningar";
 2. Välj sedan alternativet "Allmänt";
 3. Sedan "tangentbord";
 4. Och klicka slutligen på "Lägg till en genväg";
 5. Ange ordet som ska ändras av det önskade uttrycket eller ordet och bekräfta.

Formatera texten i ett e-postmeddelande

Det är möjligt att framhäva eller uppmärksamma en del av texten i alla e-postmeddelanden genom att göra den fet, kursiv eller understruken. Helt enkelt:

 • Välj den del av texten som ska transformeras;
 • Tryck på pilen och alternativet BjagU;
 • De tre möjligheterna kommer därför att erbjudas, allt du behöver göra är att göra ditt val.

Så mångatips möjligt med en iPhone som kan användas så många gånger som användaren vill eller så fort behov uppstår.