3 dekorationsidéer att göra till påsk

Inget kan vara trevligare än att göra din egen dekoration för att fira påsk. MaisonBrico ger dig tre DIY-idéer att göra ensam eller med dina barn.

Tre kreativa hobbyidéer till påsk

Gör hängande ägg

Ägg är påskhelgens kungar. Naturligtvis finns det sådana som barnen letar efter i trädgården eller lägenheten och sedan smakar och de som fungerar som dekoration. Så här dekorerar du och hänger dem runt ditt hem. Observera: äggen är mycket ömtåliga och måste hanteras med stor försiktighet. Det är också bäst att ha en låda med ägg i förväg ifall det går sönder.

Töm först äggen. För det måste du göra en litet hål på varje sida av ägget med hjälp av en nål. Glöm inte att göra ett hål lite större än det andra. Blås sedan i ett av hålen för att tömma ägget på innehållet över en skål. För det tömda ägget under vatten för att rengöra det helt. Gnid sedan in ägget med en trasa indränkt i vinäger. När operationen är klar är det dags att måla äggen valfri färg med eller utan mönster och låt torka väl. Slutligen måste du föra en tråd genom en synål och föra den genom ägget. Knyt en knut och ta ut tråden ur det mindre hålet. Tja, det är det!

Det är också möjligt att tömma ägget med hjälp av en spruta för att ta vitan och äggulan. Du kan också byta ut tråden och nålen med en enkel krok för att skruva fast i ägget.

Gör en påskgran

DE'påskträd är en tradition direkt från Tyskland. Hon börjar sakta bosätta sig i Frankrike. Precis som du dekorerar en julgran med kulor och girlanger behöver du bara hänga ägg på grenarna på ett träd. Det är fullt möjligt att göra en själv för inredningen, så här gör du:
  1. Ta en tom blomkruka och dekorera den efter din smak.
  2. Måla grenarna som samlats under en promenad i skogen och låt torka väl.
  3. När allt är torrt, häll lite jord i krukan.
  4. Installera grenarna genom att försöka kila fast dem så att de bildar en buske.
  5. Plantera grenar samlade under en promenad i skogen eller i skogen i lite jord för att hålla ihop dem. Målet är att bilda en sorts buske.
  6. Häng äggen på den.

Gör en kaninkorg med en kopp

För att transportera äggen som hittas under jakten är det nödvändigt att ha en korg. Det här är möjligheten att göra en med tre gånger ingenting.
  1. Rita ansikte på en kanin på en plast- eller kartongmugg.
  2. Limma kaninöron inuti.
  3. Gör små hål på varje sida av glaset med en nål eller nål.
  4. Knyt en liten sladd eller ylletråd för att skapa en hanse.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found