Hur förvarar du dina skor utan att slösa utrymme?

Ett par skor hopar sig i lådor och skåp? För att enkelt komma åt dem samtidigt som du drar fördel av utrymmesbesparingar, här är några effektiva och enkla idéer att uppnå. Mellan trappsteg, skohyllor eller skohylla finns olika idéer för att kombinera funktionalitet och dekorativt utseende.

Förvara dina skor för att spara utrymme

Trappsteg omdirigeras till skoförvaring

De trappa utgöra förvaring samtidigt diskret, funktionell och kompakt. Tack vare integrerade lådor, är det lätt att ta in hela familjens skor. För att göra detta, välj bara en promenad för varje medlem.

Sätt in skorna i PVC-rör

Ett annat intressant alternativ: PVC-rör hängande på väggen. För upprätta en visuell kod och underlätta tillgången till skor går det att måla tuberna med en viss färg per person. Det återstår att skjuta in skorna i rören.

Häng vintage vägghyllor

Är det möjligt attordna vägghyllor vintage look vid ingången att lagra skor. Tanken är att tillhandahålla en hylla för varje familjemedlem. De nedre delarna är tillägnade barn för enkel åtkomst.

Förvara skor i vackra korgar

De korgar är en enkel men effektiv lösning för förvaring av skor. Men de är särskilt hängivna av små inomhusskor eller att tofflor. Dessa tillbehör är faktiskt ganska svåra att rengöra. Skjut två par i varje korg.

Ordna en diskret hylla i hallen eller entrén

Denna förvaringsidé elegant och diskret ger enkel åtkomst till skor samtidigt som entrén förbättras. Satsa på möblerkompakt som lätt passar in i en liten entré eller hall.

Placera vertikal förvaring i sovrummet

Är det möjligt attutnyttjaoanvända utrymmen ett sovrum för att förvara skor. Bara'Sätt upp en gardin för vrid en liten vinkel vägg till exempel.

Gör ett skräddarsytt skoställ med pallar

De palett är utan tvekan ett tillbehör multifunktionell. Det förvandlas till soffbord, säng, tv-skåp ... och skoförvaring för att ge en rustik touch till entrén.

Montera ett vridbart torn för att förvara skor

Svårare att uppnå, den svängbart torn förblir ändå effektiv när det gäller förvaring av skor. Det är till exempel möjligt att klättra upp i ett 2-vånings torn WHO kommer också att fungera som en bänk. Additionen av hjul är möjligt för gör tornet mobilt.

Skjut skjutbara lådor under trappan

Denna smarta förvaring erbjuder en riktig utrymmes sparande. Det går till och med att ställa in kit med glidskenor för att underlätta tillgången till skor.

Förvara skor i genomskinliga staplingsbara plastlådor

De transparenta och stapelbara lådor utgöra en effektiv förvaring för skor, samtidigt som de är lätta att komma åt. Det är till exempel möjligt att klassificera säsongsbetonade skor genom att förvara dem i plastlådor placerade i garderoben eller garaget. Föredrar liknande lådor för en enkel stapling.

Använd höjden på väggarna i garderoben eller omklädningsrummet

För att spara mer utrymme på små ytor, höga vägghyllor har visat sig vara utmärkta alternativ. Det är till och med möjligt attutnyttja allt utrymme upp till taket.

Ordna en väggförvaring för att hänga skor med klackar

Denna förvaring är perfekt för Högklackade skor. För att ge en illusion av rymd i omklädningsrummet, installera en spegel under denna struktur.

Ordna en väggstång och S-krokar för att hänga upp skorna

Detta praktisk förvaring är idealisk för små utrymmen. Det handlar om att installera en credenza bar med krokar att hänga skorna på. Föredrar väggförvaring för att spara mer utrymme.

Montera ett vridbart torn i en garderob eller skoskåp

Häller skorna upp i klädkammaren och orsakar ett oorganiserat utseende? För att skapa en bättre organisation och för att spara utrymme garanterat, att arrangera a anpassade möbler i en garderob.

Häng skorna på dörren

Denna lagring tillåter åtgärda utrymmesbrist i omklädningsrummet. Praktisk och lätt att göra, den rymmer lätt alla Högklackade skor. Hitta bara en dörr skoställ som passar för antalet par att hänga.

Gör en väggförvaring för skor av ett korkplåt

För att göra denna förvaring behöver du en korkplatta och gummiband. Denna installation är bekväm för sneakers specifikt. Dessutom skyddar den effektivt väggarna mot smuts.

Bygg en träpyramid för att lagra skor

Elegant och praktisk, träpyramiden välkomnar familjens alla skor. Bygg en struktur lämplig förtillgängligt utrymme och kl antal par som ska monteras ut.

Installera skoställ med väggfäste

Design och genialisk, den här enheten tillåterutnyttja utrymmena på väggen, särskilt i entrén, att lagra ofta använda skor.

Häng stövlarna på galgar med klämmor

Stövlar är i allmänhet skrymmande. För att dra nytta av mer utrymme, häng dem helt enkelt på galgar med klämmor. Detta trick låter dig behålla sin outfit samtidigt som du skyddar dem.

Montera elastiska remmar för att hålla skorna mot väggen

Detta originalkoncept består av att förvara skorna med elastiska remmar. Förse skydd för väggen för att undvika nedsmutsning.

Installera en snygg korg under entrékonsolen för att förvara skor

En korg låter dig förvara några par skor i ingången. Välj en fin korg så att förrådet syns. Platta flätade modeller är bra alternativ.

Avled en ottoman med en kista att ta skor i

Design och multifunktion, sittpuffen i synnerhet dess inre, kan välkomna flera par skor för enkel men ändå effektiv förvaring.

Placera de vackraste skorna i en monter

Chic och design, skyltfönstret framhäver det vackraste par av skor för en dekorativ effekt. Det är till och med möjligt att installera lampor eller lysdioder i vitrinskåpet för mer stil.