Hur installerar man ett galler mot gnagare?

Ett enkelt nät mot gnagare förhindrar skador. Du behöver bara veta hur du installerar den och på rätt plats att placera den. Det bästa sättet att göra detta är att bekanta dig med dessa få parametrar.

Installera ett galler mot gnagare

Anti-gnagare: en viktig enhet för hemmet

Anti-gnagarnät är en viktig enhet för hem. Det förhindrar faktiskt råttor, den mus, smuss och den fältmöss att bosätta sig i bostäderna. Genom sitt utseende kan nätet stoppa inträdet av dessa skadedjur. Dessutom garanterar det en bättre ventilation. Dessutom undviker installationen av trådnätet att behöva anlita skadedjursbekämpare för att lösa problemen med invasion. För att hålla huset borta från gnagare är det viktigt att känna till de strategiska punkterna innan du lägger:

 • Rör och brunnar;
 • Ventilationskanalerna;
 • Framför källarfönstren.
Det är också viktigt att skydda komposten. Den måste alltså läggas i komposttunnan.

Steg för att montera ett galler mot gnagare

Du bör veta att isolering och ventilation är avgörande för en beklädnad. På den yttre beklädnaden av en vägg är det möjligt att fodra gnagarskyddet med fina skärmar. Före några åtgärder är kontroller nödvändiga. Det är då nödvändigt:

 1. Rengör arbetsytan;
 2. Kontrollera väggens faktiska skick;
 3. Återförslut eventuella mikrosprickor med ett harts.

Installationen av gnagarskyddet är viktigt. Dessutom måste nätet vara i höjd med 20 cm över marken för att minimera friktionen med marken. Monteringen av ett galler mot gnagare kräver några verktyg som en penna, en borrhammare, pluggar, sidospår och ett vattenpass. För att göra detta, här är stegen att ta:

 1. Ta en partiell sidospår;
 2. Placera den på marken mot fasaden;
 3. Använd en penna och spåra höjden på bladet;
 4. Markera de framtida fixeringshålen på gallret mot gnagare;
 5. Borra fästhålen på gallret;
 6. Använd pluggar för att fästa gallret mot gnagare;
 7. Upprepa operationen för att täcka de andra väggarna.