10 effektiva träningsappar att testa

Fitness är nu lätt. Faktum är att med hjälp av vissa smartphone-applikationer är det nu möjligt att träna ordentligt hemma, utomhus eller till och med på ett hotellrum när du reser utan att behöva tillgripa en sportcoach. Men bland de många fitnessappar som finns är det ibland svårt att reda ut. Fokusera på effektiva applikationer för att komma in i fitness.

De bästa träningsapparna

Appen Runtastic

Runtastic är utan tvekan en av de mest välkända fitnessapparna. Denna applikation fokuserar främst på loppet och gör det möjligt att följa progressionerna för att kunna sätta upp mål både vad gäller varaktighet och distans.

Med ett lättförståeligt gränssnitt presenterar Runstatic flera program för att lära dig grunderna i löpning och olika övningar som gör att du kan gå ner i vikt. Denna app kan också ge tips för att förbereda sig för en Halv maraton till exempel.

Fizzup-applikationen

Fizzup är en av fitnessappar den mest nedladdade i Frankrike. Hans mål: komma tillbaka i form om 6 veckor med enkla utbildningar utifrån var och ens kapacitet och mål. Denna applikation anses vara revolutionerande presenter personliga övningar riktigt effektiv och motiverande.

Förutom att vara en fitnessapp kan Fizzup även ge råd om näring och har över 250 recept. Faktum är att näring är mycket viktigt för en god kondition, särskilt för att utföra övningarna med självförtroende. Den här appen har också hundratals träningsvideor.

Keep-applikationen

Ha kvar är utan tvekan den mest kompletta fitnessapplikationen att idrotta hemma. Tack vare det finns det inte längre något behov av att gå ut eftersom de föreslagna övningarna kan göras bekvämt i ditt hem. Keep har cirka 400 övningar kondition, vilket gör att du kan hitta det program som passar dina önskemål bäst. Denna applikation har ett trevligt gränssnitt samt en intuitiv sökfält. Med den går det att välja en övning efter nivån för att träna i ett passande tempo. Keep har också flera videor som låter dig se övningarna. Det här alternativet är mycket användbart eftersom videorna låter dig förstå rörelser som kan verka komplicerade vid första anblicken.

Jetfit-appen

Jetfit är en ganska speciell applikation eftersom den presenterar cirka 1 300 fitnessövningar. Med en sådan databas utmärker sig denna app som en av de bästa på marknaden för fitnessappar. Jetfit erbjuder träningspass för varje del av kroppen och kan följa alla framsteg.

Förutom att presentera en fantastisk samling av olika övningar, tillåter den här appen också att dela och jämföra en användares program med andra följare i samhället, vilket ger motivation för nya mål.

Jetfit har också en gratis tränare, vilket gör det möjligt att inte byta till betalläge för att dra nytta av alla fördelar.

7 Minute Workout-applikationen

7 minuters träningspass är en idealisk träningsapp för personer med ett fullspäckat schema. Det erbjuder 7-minuters träningspass bestående av 30 sekunder långa övningar vardera. Den här appen har en ljudguide som meddelar paus- och återupptatider. Rörelserna för varje övning kan också ses eftersom denna applikation innehåller förklarande videor. För välorganiserade träningspass har den även en kalenderfunktion. Trots ett enkelt gränssnitt och en lite obehaglig röst fyller 7 Minute Workout sina funktioner bra. Om dess grundprogram är gratis är det nödvändigt att prenumerera på speciella träningsplaner som t.ex glutes där den magmuskler.

8fit-appen

8 passar är en applikation som erbjuder flera fitnessövningar, men också olika recept för ett komplett näringsprogram. På denna applikation kan svårighetsgraden, musiken samt rytmen justeras efter dina önskemål och behov. Det låter dig också skapa en personligt program som kommer att kunna uppfylla de mål som ska uppnås. Även om gratisversionen är tillfredsställande för nybörjare, är betalläget idealiskt för att dra full nytta av dess tjänster.

30-dagars träningsutmaningsapplikationen

30 dagars träningsutmaning är en av de mest populära apparna på Android. Denna popularitet beror främst på de olika övningarna som inte fokuserar på en enda typ av träning, vilket är användbart för att variera konditionsövningar.

Denna applikation gör det möjligt att välja övningar efter behov, till exempel för bränna fett, minska celluliter eller öka lårmuskelmassan. 30 dagars fitnessutmaning låter dig också välja svårighetsgrad och intensitet för varje träning.

Samsung Health-appen

Samsung hälsa är en fitnessapplikation speciellt skapad för användare av märkets enheter. Förutom att vara en sportapp är den också en idealisk hälsopartner. Denna applikation registrerar aktiviteter såväl som mat, men även konsumtion av vatten eller koffein. Tack vare henne övervakas vikt och kost noga. Dessutom kan denna applikation också analysera stress eller sömn för att låta användaren vara som bäst. I grund och botten är Samsung Health en fitnessapp som skämmer bort sina användare.

Fitness-appar från Nike

Den här sportjätten har faktiskt utvecklat några applikationer avsedda för alla idrottare.

  • Nike Training Club-appen

Nike träningsklubb är en applikation som ersätter personlig coach. Det inkluderar flera gratis träningspass. För att använda den behöver du bara ange nivån av fysisk aktivitet och bekanta dig med ansökan som sedan kommer att skicka in lämpliga program. Denna applikation kan erbjuda fodral eller stärkande träningspass, till exempel för fans av abs eller knäböj. Övningar yoga och många fler finns också tillgängliga.

  • Nike Run Club-appen

Nike Run Club är en komplett och gratis applikation som främst fokuserar på racing. För att använda det, skapa bara en profil och ett vackert, lättanvänt gränssnitt kommer att dyka upp. Den presenterar flera träningspass med videor, ett coachingprogram samt en uppföljning och flera intressanta alternativ som ett flöde eller en inkorg. Nike Run Club är den bästa allierade för till exempel en maratonförberedelse.

På en ios, denna app kan synkroniseras till Apples hälsa, vilket gör att du kan dra full nytta av dess fördelar (vitala tecken, elektrokardiogram, etc.).