Hur rensar du din historik på Google Home?

Tjänsterna som tillhandahålls dagligen av Google Home är inte försumbara. Men automatisk säkerhetskopiering kan bli irriterande. Oavsett om det är av skäl som bryter mot viss konfidentialitet eller helt enkelt av optimeringsskäl, vill många radera alla eller delar av data som registrerats av Googles smarta högtalare.

Rensa Google Home-historik

Radera sökhistorik på Google Home

Google Home har utformats på ett sådant sätt att registrerar allt systematiskt. Till exempel visas listan över nyligen utförda sökningar när du ställer en fråga. För att råda bot på detta är det möjligt att enkelt radera dessa poster spelas in på Googles servrar. Google Home-historik kan vara enkelt raderas, som Google Chrome. För att göra detta, fortsätt helt enkelt enligt följande:

  1. Gå till webbplatsen "google.com". efter att du har startat webbläsaren;
  2. Logga in på ditt eget Google-konto används på Google Home;
  3. Klicka på " Filtrera efter datum och produkt "Ligger högst upp på skärmen;
  4. Markera endast rutan "Assistent". bland produkterna som visas;
  5. Klicka på det lilla förstoringsglaset (sökknapp) för att se Google Home-resultat för alla skickade frågor, inklusive de som görs via Google Assistant;
  6. Klicka på de tre vertikala prickarna till höger av en specifik post, sedan på " Att radera "För att radera det;
  7. Upprepa denna sista manipulation för varje begäran som ska raderas.

För rensa hela historien, måste du klicka på de tre vertikala prickarna längst upp på sidan istället för de till höger om posterna. Klicka sedan på " Ta bort resultat "För att rensa alla förfrågningar.

Rensa historiken för röstkommandon

Google Home och Android-smarttelefoner dela artificiell intelligens Google Assistant. De röstkommandon används ofta på dessa enheter och hålls också av Google på samma sätt som sökningar. Det är också möjligt att radera deras historia efter individuella behov. Som sådan är det nödvändigt utför samma steg ovan, majs genom att klicka på det lilla förstoringsglaset (punkt 5). Det är nödvändigt ta hänsyn till historiken för röstkommandon. På samma sätt är det möjligt att radera en enstaka post, en del av eller hela historiken.