3 överraskande användningsområden för tigerbalsam i hemmet

Effektiv för att behandla mindre åkommor, tigerbalsam är en riktig schweizisk kniv för hälsa. Den kan användas för att lindra olika åkommor som magont och uppblåsthet. Detta mirakelmedel kan också användas för att ta bort färg, lindra insektsbett, stöta bort skadedjur och maskera svettlukter.

Använder tigerbalsam runt huset

Håll skadedjur borta

Tigerbalsam har använts i århundraden inom kinesisk medicin. På marknaden finns det två typer av balsam: röda och vita. Förutom kamfer innehåller vit tigerbalsam eukalyptus eterisk olja som har en kylande eller lugnande verkan. Det röda balsamet innehåller eterisk olja av kinesisk kanel, eterisk olja av cajeput och eterisk olja av kryddnejlika.

White Tiger Balm är en excellent stött bortf. Den är effektiv mot myggor, men även mot getingar och flugor. Öppna bara lådan och låt doften spridas. Att behålla termiter på trämöbler är det lämpligt att applicera en liten mängd balsam på de infekterade områdena. Detta medel kan användas mot kackerlackor, den loppor och den myror. Det avger en stark lukt som håller dem borta. Dessutom lindrar vit tigerbalsam klåda orsakad av insektsbett.

Dölj dålig lukt

Bland de fantastiska egenskaperna hos tigerbalsam, minskningen av dålig lukt, såsom lukten av svett. Denna salva har faktiskt sammandragande och renande egenskaper. För att dra nytta av dessa fördelar bör den appliceras på områden som sannolikt kommer att svettas för mycket, såsom armhålor och fötter. Således kommer svettlukterna att neutraliseras.

Bortsett från skor lämnar kackerlackor som ligger runt i garderober ofta en obehaglig lukt. För att rena luften, lämna en låda med vitt balsam i skåpen.

Ta bort envisa fläckar och klistermärken

För att ta bort lim eller färgfläckar på hud eller föremål, ingen anledning att tillgripa kemikalier. Lite rött tigerbalsam kan göra susen. Applicera salvan på huden med en trasa. Smutsen försvinner efter några minuter. Samma process gäller för möbler och föremål. När det kommer till klisterlapprester på kylen eller fönstren är balsamet också effektivt.