Urval av de bästa soppmakarna

Soppa är den nödvändiga vintermåltiden. För att njuta av det behöver du inte spendera en evighet i köket. Teknologiska framsteg har gjort det möjligt att förkorta denna tillagningstid på bara några minuter, tack vare dedikerade enheter. Mellan mixers och handmixers finns många modeller av soppmaskiner kommersiellt tillgängliga. Var och en har sin egen särart och prestanda. Fokus.

Att välja en soppmakare

Moulinex LM841110 Easy Double Wall Heating Blender

Det är den mest kompletta modellen av märket Moulinex. Denna soppmaskin har 4 lägen. De tre första är automatiska och låter dig göra sammetslen soppa, kompott eller chunky soppa. Den fjärde är samtidigt manuell och erbjuder möjligheten att blanda preparatet, vare sig det är kallt eller varmt. Så det här blandare är också idealisk för att göra smoothies. Med en skål med en kapacitet på 1,2 l kan Moulinex LM841110 puttra soppa för två personer. Den består av en isolerande dubbelvägg. Som ett resultat värms inte den yttre delen upp för att säkra användaren.

Moulinex LM841110 är tillverkad av rostfritt stål och är lätt att rengöra. Motorn sitter i locket och arbetar på 1000 W. Maskinen har även en knapp för varje funktion för att underlätta programmeringen. Det tar mellan 4 till 25 minuter av tillagningen. Dessutom medföljer även ett recepthäfte med värmeblandaren. Den innehåller 30 olika sopprecept. Det är möjligt att förbereda soppan i förväg. Varmhållningsfunktionen håller den kall medan du väntar på lunch eller middag.

Blender SoupMaker HR2204 / 80 Philips

Den här enheten är den mest praktiska på marknaden. Detta är en matberedare 6 i 1. Faktum är att den har 4 automatiska program för att göra gräddsoppor, chunky soppa, kompotter och smoothies, samt en manuell mixningsfunktion. Dess 1000 W effekt låter dig laga mat på bara 18 minuter och förbereda kalla rätter på mindre än 4 minuter. Inbäddad i en stor 1,2l skål och ett blad av rostfritt stål, kan den göra soppa för 4 portioner.

Philips SoupMaker HR2204 / 80 Blender sticker ut från andra modeller med sin skål som har en praktisk hällpip. I slutet av programmet avger den en ljudsignal. Avtagbar, denna robot är lätt att rengöra. Torka bara av metall- och rostfria delar med en svamp. Dess komponenter tål faktiskt inte diskmaskin. För att inspirera sin användare levereras en kokbok med soppmakaren. Ett trettiotal förberedelseidéer presenteras där för att variera måltiderna.

Morphy Richards SoupMaker matberedare

Vid första anblicken ser det ut som en vattenkokare. I själva verket är det en värmande mixer så att du kan göra en god soppa på 20 minuter. Tack vare sin medelstorlek hittar denna apparat lätt sin plats i köket och är lätt att förvara när förberedelsen är klar. Denna Morphy Richards matberedare används ofta för att laga varma eller kalla soppor. En av fördelarna med denna apparat är dess effekt, som snurrar vid 1 400 W. Dess propellerformade blad är fäst på locket, vilket gör det möjligt att laga och blanda grönsaker på bara några minuter. Den har en behållare på 1,5 L. Dess interna och externa graderingar möjliggör bättre övervakning av mängden ingredienser som ska tillagas. De fyra halkfria sugkopparna ger ett enkelt grepp. Den non-stick beläggningen hjälper till att uppnå hälsosam matlagning. Förutom sopporna, detta SoupMaker gör att du kan göra uppfriskande drycker tack vare dess "crushed ice"-funktion. Efter användning är det bara att köra det automatiska tvättprogrammet.

Silvercrest matberedare mixer

Silvercrest matberedare rekommenderas ofta för snabb matlagning, hälsosamt och gott som mormors soppor. Den mäter cirka 31 x 17 x 22 cm och fungerar på 1000 W. Därför kräver den ingen el. Tack vare sin kompakta design tar maskinen liten plats i köket och kan enkelt förvaras i ett skåp. Den helt rostfria skålen garanterar enkel rengöring. Denna värmemixer består av 4 automatiska program för att göra soppor, buljonger, kompotter och smoothies. En femte funktion låter dig blanda ingredienserna. Dessutom går det att anpassa temperaturen efter behov och smak. Ljudnivån, Silvercrest matberedarens mixer är tyst. När förberedelsen är klar avger apparaten en signal för att förhindra tillagning under för lång tid.

Senya värmemixer Inox Cook & Ice

Sammetslen soppa, mald soppa, ångning, mixerfunktion, soppa, cocktails... Senya Cook & Ice värmemixer i rostfritt stål är supervitamin. Maskinen har en mixer och en spisfunktion. I blandningsläge arbetar apparaten på 500 W och 900 W i tillagningsläge. Dess bas med enkla linjer och dess skål i borstad rostfritt stål ger ett bra grepp. Skålen är graderad, både invändigt och utvändigt för att ange den maximala mängden beroende på beredning.

För att blanda ingredienserna väl, detta soppmakare har 4 blad i rostfritt stål, varav två är tandade. För att koka ihop en krämig soppa, välj helt enkelt bland de 2 fördefinierade programmen enligt konsistensen och det förväntade resultatet. För ångfunktionen, placera ångkorgen i skålen och häll i ingredienserna. Dessa kommer att behålla sin konsistens och sina näringsämnen. Med en maximal kapacitet på 1,5 L för kalla rätter och 1,2 L för varma tillagningar erbjuder den en hälsosam och utsökt måltid. En receptbok levereras med denna modell så att du kan göra 18 söta och salta förberedelser. Efter användning bör den självrengörande funktionen startas för att bevara dess livslängd.

Philips HR2200 Uppvärmd Smoothies Blender

Tillverkad av Philips, den HR2200är en värmeblandare som är praktisk och effektiv. Det låter dig göra sammetslena eller tjocka soppor som mormödrar brukade göra. Denna soppmaskin är uppskattad för sin praktiska funktion. Några minuter räcker för att avsluta förberedelserna!

Anses vara en högpresterande enhet HR2200 från Philips har ett intuitivt gränssnitt. Förutom den integrerade manuella mixern har den 5 inställningar och bäddar in en effekt på 990 W som gör att den kan laga och blanda ingredienserna på 20 minuter. Bladen och motorn är anslutna till locket och motståndet för att värma preparatet är placerat i botten av skålen. För förberedelserna behöver du:

  1. Häll maten i skålen;
  2. Stäng locket genom att placera bladet i mitten av ingredienserna och börja laga mat.

Dess rostfria skål är lätt att tvätta. Philips HR2200 uppvärmda mixer har en kapacitet på 1,2L och erbjuder möjligheten att sjuda soppa för en familj på 4 eller mindre. Efter tillagning kan den hålla måltiden varm i nästan 40 minuter.