Gör en luftrenande spray för att sanera toaletterna

Hygien i huset är viktigt. Därför, när toaletten har en obehaglig lukt, måste luften renas. Det är lämpligt att ingripa så snart som möjligt så att situationen inte förvärras. Användning av en luftrenare rekommenderas. I denna kategori är hemgjorda vinägerprodukter de bästa och mest effektiva. Hur man gör det?

Gör en renande spray med vinäger

Varför använda vinäger för att rena luften i toaletten?

Toaletterna kryllar av bakterier, allergener och obehagliga lukter. Det är därför viktigt att desinficera dem ochrensa luftene det här rummet. För allas bästa är det bättre att använda produkter utan konserveringsmedel, utan färgämnen och som sannolikt inte skadar miljön eller hälsan. Detta är fallet med vit vinäger eller alkoholvinäger. Berömd för sin mångsidighet och effektivitet är vinäger en utmärkt luftrenare. Detta kraftfulla rengöringsmedel avfettar, avkalkar och deodoriserar samtidigt. Det är ett naturligt alternativ till deodoranter och andra rengöringsprodukter. Vinägern är därför lämplig för att desinficera eller ta bort dålig lukt från toalett. Blandas med några droppareterisk olja, desinficerar den snabbt toaletten genom att döda bakterier och ta bort eventuell vidrig lukt.

Hur använder man vit vinäger för att rena luften naturligt?

Luften i huset är inte alltid hälsosam, speciellt luften i toaletten. För att effektivt bli av med dålig lukt utan att tillgripa kemikalier och giftiga produkter, är det idealiskt att anta en hemgjord spray gjord med vit vinäger och naturliga produkter. Antibakteriell, avkalkning och avfettning, vit vinäger används också i badrum att deodorisera. Genom att blandas med andra naturprodukter avtronar det lätt de industriprodukter som erbjuds på marknaden.

Här är vad du behöver sammanföra för att rena luften naturligt:

 • En sprayflaska;
 • Vit vinäger;
 • Vatten: kranvatten är idealiskt för att göra denna typ av deodorant;
 • Eterisk citronolja;
 • Spearmint eterisk olja;
 • Eterisk olja av strålad eukalyptus.

Att göra luftrenare spray toaletter, du behöver:

 1. Rengör och torka 150 ml sprutsprayen före användning;
 2. Ta av locket från flaskan och häll kranvatten i den, fyll den halvvägs;
 3. Fyll en fjärdedel av flaskan med vit vinäger innan du häller fem droppar eterisk olja från grönmynta och fem droppar utstrålad eterisk eukalyptusolja;
 4. Häll fem droppar eterisk citronolja innan du stänger locket och skakar försiktigt preparatet;
 5. Spraya tre skott deodorantspray i de tidigare rengjorda toaletterna, stäng dörren och låt verka i 5 minuter innan du öppnar igen.