Hur låser man upp ett hänglås utan nyckel?

Att tappa nyckeln till ett hänglås kan leda till tron ​​att det inte är någon lösning för att framgångsrikt låsa upp säkerhetsanordningen. Men enkla och geniala tips, med gem, justerbara skiftnycklar eller ett lockpick-kit är tillgängliga för alla för att lösa problemet.

Öppna ett hänglås utan nyckel

Låsa ett hänglås med två gem

Tack vare två kontorsgem, blockering av ett hänglås kan lösas. Följ dessa steg för att använda dem:

  1. Ta det första gem och vik ut det helt för att använda det som dragstång.
  2. Vik ut det andra gem genom att böja änden uppåt.
  3. Markera bultarna som vanligtvis är 3 till 5 till antalet med kroken.
  4. Sätt tillbaka bultarna en efter en för att låsa dem i rätt läge med hjälp av spännstången.
  5. När alla bultar är idealiskt placerade öppnas hänglåset.

Låsa upp ett hänglås med hjälp av justerbara skiftnycklar

Upplåsningstekniken för hänglås med hjälp av två justerbara skiftnycklar kan göras på bara några minuter. Detta system består faktiskt av att tvinga fram öppningen. Genom att följa några steg kommer problemet att lösas:

  1. Kila in de två justerbara nycklarna i ringen på hänglåset (plastfodral).
  2. Applicera ett starkt tryck utåt på ringen tills huset går sönder.

Det är viktigt att notera att detta system inte kan återställa den skadade enheten. Användning av denna process rekommenderas när andra lösningar inte längre är möjliga.

Användningen av en låsplocksats

Lockpicking består av öppna hänglåset utan att skada det. Faktum är att specialverktyg, kallade lockpicking-kit, finns tillgängliga i byggvaruhus för att enkelt utföra denna operation. Praxis med låsplockning måste dock nödvändigtvis vara känd innan man hanterar denna typ av material. Faktum är att varje element som utgör kitet spelar en specifik roll. Bland det väsentliga är halvdiamanten, stordiamanten, spännarna (stora och små), känselföringarna, krattan, naven och ormen. Det finns massor av kit tillgängliga som gör det enkelt att fixa problem med hänglåsblockering.