Gör presenter till fars dag

Den 16 juni ger barn presenter till sin pappa på sin födelsedag. Att göra dessa presenter själv är roligare och mer gripande än en present som finns i en butik. Här är några presentidéer till denna superhjälte med anledning av fars dag.

Presentidéer till fars dag

Dinosaurier fotohållare

Vanligtvis älskar en pappa att lägga bilden av sina barn på sitt skrivbord. Att se bilder på sina små på jobbet hjälper henne att hålla ut genom svåra tider. Hon påminner honom också om att han har en familj som förlitar sig på honom. För de pappor som ännu inte har en, är Fars dag den bästa tiden att ge den till honom. För att göra detta, här är det nödvändiga materialet: ett förvalt foto, en plast dinosaurie, en PVC-rörskärare, sprayfärg, lim, ett par magneter och en fuktig pappershandduk.

 1. Skär dinosaurien på mitten med hjälp av rörskäraren.
 2. Applicera lim på änden av toppen.
 3. Stick fast magneten på den och torka snabbt bort överflödigt lim med en fuktig handduk för att inte lämna några märken.
 4. Fortsätt på samma sätt med den andra halvan av dinosaurien och en annan magnet.
 5. När limmet är torrt färgar du dinosaurien med sprayfärgen. Barnet kan välja efter sin pappas favoritnyans eller tonen som passar färgerna på bilden. Under detta steg är det tillrådligt att hålla aerosolen cirka 20 cm från föremålet och fortsätta med små drag för att undvika löpningar.
 6. När färgen är torr, placera fotot mellan de två delarna av dinosaurien. Den bärs automatiskt av djuret tack vare magneterna.
För en familj med 3 barn finns det alltså 4 fotohållare att göra, för vi får inte glömma det av mamma. Denna mycket originella gåva kommer att uppskattas av pappa. Han kommer inte bara att bli glad över att ha dessa söta dinosaurier som dekorerar sitt skrivbord, utan han kommer särskilt att älska sina kattungar som ler mot honom på foton hela dagen.

En personlig hammare

Slips, klocka, nyckelring eller mugg, alla dessa presenter är klassiker som redan erbjuds. Så barn som letar efter originalitet kan överväga detta anpassad hammare. Denna gåva är speciellt avsedd för DIY-hjälte. För att designa den behöver du en hammare (helst en ny), sandpapper och permanenta markörer.

 1. För att göra det lättare för barn, köp en hammare med minsta möjliga inskriptioner.
 2. Slipa försiktigt inskriptionen på handtaget med hjälp av en finkornigt sandpapper. Var noga med att inte trycka för hårt för att inte lämna spår.
 3. När det är rent, låt barnen göra sin konst. Beroende på deras inspiration kan de rita blommor, bilar, hjärtan eller vad de än tänker på. Glöm dock inte att lämna ett utrymme för dem att skriva söta ord till pappa.

En liten blomkruka

Det är välkänt att växter förbättrar de anställdas välbefinnande. Faktum är att de renar luften i detta slutna utrymme och främjar välbefinnandet för de boende. Studier visar att gröna växter till och med optimerar produktiviteten. Så, för pappor som ställs inför stressen på jobbet hela tiden, lite blomkruka kan fylla dem. För att göra det behöver du några verktyg och material, inklusive en liten terrakottablomkruka, en växt, jord, pastellfärg och några penslar.

 1. Måla krukan i två färger med hjälp av penslar och färgburkar: en för toppen och en för kroppen.
 2. Låt sitta i en timme.
 3. Rita en smiley, hjärtan eller ett kärleksmeddelande till pappa på burken.
 4. Plantera blommorna med mammas hjälp.

För val av växt rekommenderas kaktus, aloe vera och ficus mest. De kräver faktiskt mindre underhåll och riskerar inte att förorena familjefaderns arbetsplats.

Den berömda slipsen

Många barn tänker på det tidlösa slips Fars dag. För att tillfredsställa pappa, inget bättre än att ge honom ett tillbehör som han använder varje dag. Men till skillnad från konventionella band, gjordes denna av hans barn. Här är vad du behöver för att designa den: en skrivare, papperslim, en sax, en hålslagare och ett snöre.

 1. Skriv ut en design av den slips du väljer på Internet.
 2. Klipp med mejsel för att få formen av en riktig slips.
 3. Ta ytterligare ett vitt papper och klipp ut efter slipsens form.
 4. Skriv en dikt till pappa, några ömma ord eller varför inte uppenbarelser.
 5. Limma den övre änden av de två banden med den tryckta ovanpå.
 6. Använd en hålslagare och gör två hål för resåren att komma in.
Pappa kommer att bli glad över att ha en vacker handgjord slips, men framför allt kommer han att bli överraskad av de små kärleksbudskapen som döljer sig där.

Ett vackert knutkort

Om pappa gillar rosetter mer än slips är det här andra alternativet bättre. Barn i alla åldrar kan föreställa sig det eftersom det är så lätt att göra denna present. Här är vad du ska ha till förberedelsen: en färgskrivare, en kartongmapp, en sax och lim.

 1. Sök på internet efter mönster som kan användas för att designa knuten och skriva ut den.
 2. Vik kartongmappen på mitten och skriv " Grattis på födelsedagen "På den främre delens rubrik. Barnet kan också hitta intressanta målarbok med dessa ord på Internet och skriva ut det.
 3. Börja med att skära av pappersknuten som ska få en rektangulär form.
 4. Klipp en remsa från samma tryckta papper.
 5. Vik det rektangulära papperet till en dragspelsstil.
 6. Linda remsan i mitten för att bilda en fjäril och fäst den med lim.
 7. Limma fast knuten under inskriptionen "Happy Birthday Dad".

Allt som återstår är att öppna kortet och skriva några små ord som går rakt in i hjärtat. Pappor är också känsliga, även om de inte visar det ofta.