Gör presenter till mors dag

Den 7 juni 2020 är det Mors dag. Det perfekta tillfället att ge en present handgjord av barn. Här är fyra presentidéer till mamma.

Gör en present till mors dag

Ett personligt fotoalbum

Det traditionella fotoalbum är ett säkert kort under denna fest. Faktum är att mammor älskar att se bilder av hela familjen och minnas de goda stunderna. Barn i alla åldrar kan skapa denna gåva. För att göra detta behöver du en kartongmapp, kartong, förvalda foton, tejp och en hålslagare. När utrustningen är klar, här är stegen:

 1. Välj helst bilder i stående format. Deras format måste vara identiskt för att få ett mer harmoniskt album.
 2. Klipp ut kartongarken enligt storleken på bilderna och lämna några centimeter till för att få estetik. Enligt hans önskemål kan personen också lämna ett utrymme till vänster på bilden för att skriva några anteckningar.
 3. Använder en papperslim, limma fotona en efter en på kartongen.
 4. Klipp skjortbrädan till samma storlek som korten och tjäna som en filt.
 5. Sätt ihop allt och hål i toppen och botten av albumet med en hålslagare.
 6. Sätt bandet i hålen och knyt knutar med det.

Dekorationen av filten kan anpassas efter inspiration från fadern eller barnen. De har möjlighet att skriva några söta ord till mamma eller teckningar av blommor som den yngre flickan har gjort. För mer estetik rekommenderas att använda färger, glitter, strass och allt som kan pryda albumet.

En personlig mugg

Reserverad för den största, personaliseringen av en mugg är lite mer komplicerat, men inte omöjligt. Det är till och med fascinerande för teckningsentusiaster. De väsentliga materialen för att göra presenten är: a keramik eller porslinsmugg, från porslinsmarkörer och en bit klibbigt papper.

Stegen är som följer:

 1. Vik det självhäftande papperet på mitten, rita en halva hjärtat och skär.
 2. Stick hjärtat på muggen;
 3. Rita mönster på muggen, först med en fettpenna. Designen kan vara blommor, geometriska former, hjärtan eller kronblad, beroende på designerns inspiration.
 4. När muggen är väldragen, stryk med en tuschpenna, använd olika färger eller inte. Muggen kan fyllas med mönster förutom hjärtdelen.
 5. När färgningen är klar, låt verka i 15 minuter tills muggen torkat.
 6. Ta försiktigt bort det självhäftande papperet. Normalt finns det ett hjärtformat tomrum. Om det finns några markörer som sticker ut. De kan alltid torkas av med en fuktig bomullstuss.
 7. Gå in i liten kärleksnotis på hjärtats sida, fortfarande med porslinsmarkörerna.
 8. Sätt till sist in muggen i ugnen i 25 minuter vid en temperatur på 160 °C.
 9. Ta inte ut muggen från ugnen förrän den är kall.

Den största fördelen med denna teknik är att när muggen väl har värmts upp fäster alla dessa mönster på muggen. Den kan tvättas lika många gånger utan att den tappar färgen.

En juvel för mamma

För att göra mamma ännu vackrare, varför inte gå till en vacker juvel vem kommer att sublimera det? Eftersom långa halsband och pom poms just nu är trendiga, kan det vara en bra idé att para ihop dessa två trendiga accessoarer. Här är de nödvändiga materialen: en silverkedja med sitt spänne, en pompom i mocka, en silverklocka, en liten knut, två ringar i samma färg som bygeln och en krymptång.

 1. Använd pumpen som ett hänge genom att koppla den till bygeln med en ring och en presstång.
 2. Ta den lilla klockan och gör samma åtgärd, flytta en eller två ringsignaler.
 3. Mät 15 cm ovanför pumpen och klipp sedan av bygeln på denna nivå.
 4. Koppla ihop de skurna små ringarna med en större ring och knyt sedan där knuten med en ny ring.

För mer estetik rekommenderas det att välja en båge i samma färg som pompom. Beroende på mammas favoritfärg kan barnet välja mellan lila, rosa, röd och mer.

Ett anteckningsbokskydd

Slutligen är denna sista presentidé för barn som vill kombinera det nyttiga med det trevliga. Om mamma är en aktiv kvinna, alltid på jobbet, med en liten dagbok i handen, är den här presenten till henne. För att designa den är de nödvändiga materialen: en tygkupong, helst bomull, konstläder, tyglim, en ny dagbok eller anteckningsblock, en limpistol och en sax. När allt material är samlat, här är stegen.

 1. Ta tyget av bomull och konstläder, klipp dem efter storleken på den anteckningsbok som ska dekoreras. Tygernas längd bör bara överstiga 1 eller 2 cm av häftets längd. När det gäller bredden kommer den att vara en halv mer än den på anteckningsboken. I själva verket, som en ficka, måste det finnas ett halvt lock för spännet.
 2. Limma ihop de två tygerna och avslöjar den släta delen av läderimitationen och den vackraste sidan av bomullen.
 3. Runda av en del av filten och lämna den andra till sin triangelform.
 4. Gör två små skåror på den rundade delen av tyget.
 5. Gör en bit av bias ca 75 cm och knyt en knut på den rundade sidan.
 6. Limma rektangeldelen på framsidan av den bärbara datorn med en limpistol.
 7. För förspänningen genom skåran och gör 2 eller 3 varv med den för att kunna stänga den bärbara datorn.

Det är allt ! de copybook omslag förverkligas. Det rekommenderas starkt att även välja dina färger när du väljer läderimitation, bomullstyg och bias. Du måste veta hur man synkroniserar färgerna för att kunna presentera en vacker present. Inte bara kommer mamma att vara nöjd, utan framför allt kommer hon att vara stolt över att visa upp denna underbara present för sina kollegor på kontoret.