Hur återanvänder man föräldralösa strumpor?

För att undvika slöseri samtidigt som man gör något för miljön, vilket bättre sätt än att återvinna föräldralösa strumpor? Oavsett om det är för att återanvända dem i sportutrustning eller för djur eller till och med i trädgårdsarbete, är dessa ovanliga tillbehör alla bra. Innan du väljer papperskorgen, här är några uppfinningsrika tips för att bli inspirerad.

Återanvänd en föräldralös strumpa

Täck golfklubbor

Det råder ingen brist på idéer för att avleda gamla föräldralösa strumpor. De kan återanvändas till täcka huvudena på golfklubbor. De skydda mot repor under transport.

Rymmer golf eller tennisbollar

Orphan strumpor, särskilt stora, är perfekta för lägga undan bollarna i bilens bagageutrymme eller i skåpen.

Skydda hästsadeln

Är det möjligt att göra i ordning lädersadeln medans där skyddar några spår orsakade av bromsoken. Att göra detta, Linda upp det i en strumpa som inte matchar.

Förvara ömtåliga föremål under transport

Under resor, halka ömtåliga föremål i gamla strumpor för att spara dem under transporten. Dessa tillbehör är perfekta för dämpa stötar och att informera så den bruten.

Skydda vissa delar av garderoben

Det händer att vissa produkter gillar olja eller vaxflöde, gör dem klibbiga och oljiga flaskor. Resultat: garderoben blir snabbt smutsig. För att råda bot på detta räcker det med skjut botten av flaskorna i en strumpa. Den senare absorbera vätskan sannolikt att sjunka och på så sätt undvika att det bildas ringar på hyllorna.

Fungera som ett glasögonfodral

Sätt på skyddsglasögon, av Sol, av dykning där den masker skida i en strumpa. Häng dem i en garderob. Denna teknik är effektiv för att sätta på glasögonen skyddad från damm, särskilt under lågsäsong.

Ta hand om pumparna

Placera under resan ömtåliga pumpar Var lack i föräldralösa strumpor. Så är de skyddad från repor orsakad av friktion.

Gör en malkula

För att skydda kläder från nattfjärilar:

 • Glida malpåse i en strumpa;
 • Häng upp den i en garderob.

Det går även bra att placera den på hyllorna eller in förvaringsskydd vinterkläder. För att avhjälpa lukten av malkulor, häng en strumpa fylld med potpurri.

Fungerar som förvaring för lekpjäser

Att behållas brädspelspjäser i en och samma plats, är den föräldralösa strumpan ett bra alternativ. På så sätt är det omöjligt att förlora elementen i Monopol.

Förhindra imma i bilen

För att undvika imma i bilen, särskilt på morgonen, är det lämpligt att installera en kattsandi en strumpa och släpp den i fordonet. Det är bäst att lägga en strumpa ovanpå och lite extrahänga framför vindrutan.

Att göra knäskydd

För en vuxen eller för en bebis kan sockorna fungera som knäskydd. Det är nödvändigt att skär av benet med en hög strumpa innan bär den här på knäna. För mer komfort, tveka inte att köra om.

Fungerar som ett skydd för vindrutetorkarna

På vintern är det bäst att täck torkarna med strumpor för skydd från snön. Så allt du behöver göra är att ta bort dem när du lämnar ditt hem.

Koka ihop en repande tvål

För att uppnå en skrapa tvål :

 1. Placera en tvål i ren strumpa ;
 2. De att stänga avnära ett handfat ;
 3. Använd den efter trädgårdsarbete Var DIY för att avlägsna den återstående instekta återstoden.

Använd som en trasa för att rengöra insidan av bilen

Orphan strumpor kan användas sombilrengöringstillbehör, motorcykel eller att polera krom. När de inte längre kan användas, kasta ut dem.

Sätt upp en fågelmatare

Att göra en fågelmatare :

 1. Skära en strumpa vid ankeln att ta bort foten;
 2. Sy ena änden ;
 3. Häng den i ett träd att locka till sig fåglar.

Gör torkkulor

Är det möjligt att göra torkkulor från föräldralösa strumpor. För att göra detta, skjut helt enkelt inuti tennis bollar. Dessa tillbehör tillåteroptimera rengöringen kläder. Så är detdu behöver inte använda våtservetter antistatisk elektricitet eller sköljmedel.

Förhindra repor på parketten

Innan du flyttar, ta på dig strumpor möbelben Var stolar för att undvika repor på golvet.

För att försköna blomkrukor

För att dekorera planteringskärlen går det att lägg krukorna i ensamma strumpor. När planteringarna i terrakotta eller plast har introducerats måste du vik ner toppen av strumpan i grytan.

Förhindra färgfläckar på skor

Under arbetet, slitage några strumpor över skorna skyddar från färgstänk. Ta bara av dig sockorna efter operationen.

Justera ett vingligt bord

För att jämna ut ett vingligt bord, rekommenderas attsätt in en strumpa under foten. Det är till och med möjligt att skjuta på en extra sockremsa vid behov.

Ren färg droppar

Med tanke på dess tjocklek är tyget i en strumpa perfekt för torka bort färgdropp På marken. Den ersätter lätt absorberande papper. Under arbetets gång måste du dock ha en strumpa till hands om det behövs.

Parfymera skåpen

Plats pott pourri i en gammal, ren strumpa innan du stänger den med ett band eller resår. Släpp in den en sportväska eller avbryta det i en garderob för deodorisera erbjudanden.

Rengör whiteboardtavlan

För spara de Pappersservetter eller klara dig utan en speciell borste dyr, varför inte använda strumpor? De är också lämplig för svarta tavlor.

Gör minitrasor

Det går att återvinna strumpor med hål att göra små trasor. Dessa används från många sätt : putsa skor, damma eller torka av möbler.

Ta med höjd till en bulle

För att ge en frisyr lite höjd är en strumpa den vinnande lösningen.

 1. Att dra tillbakafot strumpa;
 2. Rulla det på sig själv för att få ett rör som liknar en munk;
 3. Att uppnå a hästsvans;
 4. Rulla ihop munk-strumpan i håret;
 5. de att stirra noggrant.