Gör en förvaring för dina örhängen

Att tappa bort sina smycken är ofta irriterande, speciellt när det kommer till särskilt populära smycken. För att undvika att tappa örhängen är det viktigt att ordna med dem. Genom att ägna särskild förvaring för dessa typer av smycken är det möjligt att göra sig av med dem på rätt sätt och på så sätt undvika att de försvinner.

Gör ditt eget örhängeträd

En kedja för förvaring av örhängen

Den slumpmässiga och oorganiserade förvaringen av örhängena är de främsta orsakerna till att de försvinner. Antingen separeras paren, eller så försvinner paren helt. Du behöver bara sätta på plats ett enkelt stöd för att fungera som förvaring och oron kommer att vara ett minne blott. Här är en lättillgänglig idé:

  1. Använda en kedja ur bruk, brutet vid spännet till exempel. Det kan vara en halskedja, väskkedja, glasögonsnöre och många fler. Så fort det är en kedja som består av flera länkar kommer denna att passa perfekt.
  2. Häng den nästan horisontellt nära sminkbordsspegeln till exempel, eller helt enkelt i ett hörn av garderoben. Varje söm som komponerar den kan användas som ett blickfång för varje örhänge;
  3. Se tillgreppa de två delarna av varje par sida vid sida för att säkerställa optimala resultat vad gäller lagring.

Utöver sin praktiska funktion ger setet en fin dekorativ touch.

Ett ostriv: original för förvaring av örhängen

Lätt att hitta och mycket enkel att använda, ett osthyvel kan enkelt användas för att förvara örhängen. Med dess fyra sidor med hål, det låter dig hänga smyckena och undvika att tappa dem. För att pryda detta förvaringstillbehör behöver du bara en liten touch av färg. Ostrivjärnet blir lätt en snygg krok för örhängen. Den kan enkelt placeras på nattduksbordet eller på sminkbordet för praktisk förvaring, men också för en dekorativ effekt.

Iskubbrickor för att klassificera örhängen

Här är en annan smart idé för en mycket praktisk förvaring av örhängen:

  1. placera en eller flera isbitsbrickor i en låda ;
  2. använda sig av varje låda att förvara ett par örhängen.

Lätt att göra, denna förvaring kan även användas för att klassificera andra typer av smycken som ringar och halskedjor.