Urval av de bästa pannkakstillverkarna

Pannkakor är en njutning när som helst på året. Genom att investera i en enhet kan du njuta av den regelbundet. De är ännu godare när de smakas runt ett trevligt bord med familj eller vänner. För en lyckad pannkaksfest finns pannkakstillverkare kommersiellt tillgängliga. Dessa enheter låter dig förbereda pannkakor när som helst och på 1 000 sätt.

Urval av de bästa pannkakstillverkarna

En crepe maker för att ersätta den enkla pannan

Både unga och gamla uppskattar särskilt pannkakor. Dessa delikatesser som inte längre äts i första hand till frukost, utan när som helst på dygnet. Salta, med grönsaker, béchamel, choklad eller sylt, det finns 1000 sätt att förbereda en pannkaka. Gourmeter och anhängare av det traditionella receptet använder en enkel panna för att göra detta, men olika apparater kan också användas för att laga det. Verkligen, speciella pannkakspannor finns i stora mängder på marknaden. Små modeller på runt 12 cm i diameter är därför lika populära som större på 30 cm och mer.

För närvarande finns det elektriska crepetillverkare är av olika märken och storlekar. Funktionerna skiljer sig åt beroende på modell, och det gör även priset. Pannkaksmaskiner är i alla fall en perfekt ersättning för en enkel panna och är mer fördelaktiga. För att göra pannkakor är det också lämpligt att köpa specialiserade enheter. De är lätta att hantera, programmerbara och passar för alla tillfällen (frukost, mellanmål, afternoon tea, pannkaksfest, etc.).

Urvalet av de bästa pannkakstillverkarna som finns

Det finns ett brett utbud av elektriska crepetillverkare på marknaden. Valet görs utifrån ingredienserna, verktygen och behoven i varje hushåll. Faktum är att för ett hem som ofta tar emot familj eller nära och kära behöver du snabba matlagningsapparater, multifunktionella, justerbara, men framför allt robusta. Här är ett urval av pannkaksmaskiner som kombinerar kvalitet och bästa pris:

  • Lagrange Duo Crepe maker med 2 tallrikar Grande och Mini: denna multifunktionsapparat är utrustad med två kokplattor, en som kan göra en pannkaka med en diameter på 35 cm och en annan som kan tillaga 7 små söta eller salta pannkakor. Denna modell är idealisk för en pannkaksfest. Dessutom säkerställer tallrikens aluminiummaterial matlagning på 1400 W, snabb och effektiv. Apparaten är också non-stick, vilket gör att pannkakorna lätt lossnar. En annan fördel med denna enhet är det faktum att den levereras med en fördelarspatelhållare. Detta tillbehör gör att du kan ha alla tillbehör för att göra pannkakor till hands. För priset ligger denna modell på runt 89 euro med betalningsmöjligheter från vissa butiker.
  • Tefal Crep'Party Dubbel elektrisk crepemaskin: den här enheten har också två löstagbara tallrikar, en med 6 fack för minipannkakor och en tallrik för en stor pannkaka över 20 cm. Med sin justerbara termostat erbjuder den optimal matlagningssäkerhet och effekt på cirka 1 100 W. Den non-stick beläggningen på tallriken är ett mycket användbart alternativ, eftersom det gör att pannkakorna inte fastnar på tallriken samtidigt som det gör rengöringen enklare. . Denna modell passar även för en pannkaksfest med vänner eller familj. För att använda den, ställ den bara på bordet med de olika ingredienserna samt pannkakssmeten, och voila!
  • Triomph 1000 W Electric Crepe Maker: Denna modell har fördelen av att kombinera energibesparing och snabb tillagning. Utrustad med en aluminiumplatta gör den att du kan göra en pannkaka på cirka 30 cm, salt eller söt. Den non-stick beläggningen gör det enkelt att rengöra och underhålla crepemaskinen. Utrustad med en justerbar termostat är pannkaksgrillen lätt programmerbar. Denna lätta enhet kan transporteras överallt för att njuta av pannkakor efter behag. För priset är det värt runt 21 euro, ett bra pris för ett bra pris/kvalitetsförhållande.

Välj en pannkaksbakare som uppfyller dina behov

Utöver detta urval av elektriska pannkakstillverkare bör du veta att valet av pannkakstillverkare görs efter hushållets behov. Med andra ord, att köpa en crepetillverkare tar lite efterhand för att investera i något som är användbart, hållbart och anpassat till verkliga behov. Här är vad du bör tänka på innan du köper:

  • Apparatens storlek: för att laga små eller stora pannkakor? Det är frågan som ofta kommer upp hos butikssäljare. Det finns faktiskt de som uppskattar de två varianterna och de som föredrar att välja stora pannkakor, eftersom de kan innehålla olika ingredienser (grönsaker, frukt, choklad, sås...). Köpet av crepe maker bör därför baseras på preferenser och kulinariska planer. En apparat med en enkel tallrik kan vara mer än tillräckligt för att tillfredsställa fancy smaker.
  • En kokplatta i gjutjärn eller non-stick : materialet lämnas ofta åt sidan för att prioritera andra funktioner. Det är dock väldigt viktigt att hitta den idealiska modellen. I denna kategori har gjutjärnsplåten flera fördelar, inklusive jämn uppvärmning över hela ytan, vilket gör denna modell till det första valet för matlagningsspecialiteter. De non-stick aluminiumplattorna är däremot lättare att hantera och passar även för nybörjare som inte vet hur man gör en pannkaka bra ännu.

Nödvändiga tillbehör när du använder en crepe maker

Utöver apparaten som används för att tillaga pannkakorna måste du även ha tillbehör tillgängliga för tillagningen av dem. Lyckligtvis är det möjligt att hitta enheter direkt utrustade med spatlar och skänkar. Här är de viktigaste tillbehören:

  • En pannkaksslev: viktigt för att mäta pannkakan, detta redskap låter dig hälla smeten på bakplåten. Observera att det finns olika storlekar på slev för stora och små pannkakor för att kunna dosera preparatet korrekt.
  • Spateln för att vända pannkakan: Vanligtvis gjord av trä eller rostfritt stål, spateln är nödvändig för att vända pannkakan, speciellt på en pannkaksmaskin. Tillplattad till formen är detta redskap viktigt för att varje sida av pannkakan ska tillagas till rätt temperatur.
  • Ratan: detta redskap används för att fördela degen jämnt på bakplåten. Det bör noteras att det är särskilt nödvändigt för att laga de berömda bretonska pannkakorna. Med all nödvändig utrustning och tillbehör till hands, du behöver inte gå till en creperie för att frossa i läckra Bretonska pannkakor.
  • En fett- eller rengöringsdyna: detta är vanligtvis en bomullsduk som är avsedd att rengöra tallriken så att det inte finns någon skorpa som kan smutsa ner pannkakans utseende. Det smörjer också plåten så att degen inte fastnar på den, speciellt för gjutjärnsmodeller.