Rengör allt i huset med ströbröd

För att få en välskött inredning måste rengöringsprodukten vara effektiv. Perfekt för att rengöra och deodorisera allt, brödsmulor är den perfekta rengöringsprodukten för att få bort olika typer av smuts. Här är en sammanfattning av tips för att städa runt huset med ströbröd.

Använd ströbröd för att rengöra hemma

Ta bort fläckar från tapeter med ströbröd

Ingenting är mer praktiskt för att ta bort fläckar från tapeter än att använda brödsmulor. En riktig rengöringsprodukt, brödsmulorna är uppskattade för sina avfettande och absorberande egenskaper. Den är perfekt för rengöring av tapeter. För att göra detta, forma helt enkelt en boll med brödsmulorna och gnid på de fläckiga delarna. Effektivt tar brödsmulan bort spår och smuts som klänger sig fast på tapeten. Genom att använda den kan du återställa utstrålningen till tapeten samtidigt som man tar bort oljerester bland annat.

Rena guldsmycken och ädelstenar

Liksom läderhandväskor och märkesklockor kräver guldsmycken och ädelstenar en vanligt underhåll. Det är viktigt att hålla dem i gott skick genom att ge dem lämplig vård. För att göra detta är det möjligt att använda ströbröd.

  1. Ta bara en liten bit för att bilda en boll.
  2. Så fort skrubben är klar räcker det med en avtorkning av trasan för att slutföra rengöringen.

Brödsmulan fungerar som en rengöringsdyna och rengör guldsmycken perfekt med eller utan ädelstenar. Förutom att absorbera smuts innehåller den stärkelse som få smycken att glänsa. Halsband, armband, guldringar återfår sin prakt på nolltid tack vare denna mat.

Deodorisera skräpet med ströbröd

Även om du tömmer papperskorgen varje dag, kan dålig lukt fortfarande komma ut och angripa huset. Brödsmulorna är verkligen kända för sina deodoriserande kraft. Genom att absorbera dålig lukt hjälper det till att hålla luften ren och luftkvaliteten i hela hemmet.

  1. Det första du ska göra för att ta bort dålig lukt är att noggrant rengöra soptunnan och dess lock.
  2. När kärlet har desinficerats, lägg bara en brödsmula i botten behålla dålig lukt.
  3. För mer effektivitet är det fullt möjligt att blötlägga ströbrödet med vit vinäger. Kombinationen av dessa två naturliga produkter säkerställer exceptionella resultat.

Använd ströbröd för att underhålla lädret

Ädel och motståndskraftig, läder är ett material som kräver privat intervju. Med brödsmulan får den tillbaka all sin skönhet. Oavsett om du städar upp utspillt vatten eller tar bort oljefläckar är handsmula nyckeln till att ta bort alla spår.

För att göra detta, forma bara en boll av brödsmulor att absorbera fukt och undvik att lämna spår. När det gäller oljefläckar tas de enkelt bort genom att lägga till vit vinäger. Detta kraftfulla botemedel räddar läderfåtöljer och soffor. Det är viktigt att vara uppmärksam på ömtåliga läder för att inte skada dem.

Vet också att brödsmulan tillåter damma försiktigt av lädermöbler att bevara all sin skönhet.

Avfetta en kaffekvarn

Brödsmulorna gör också underverk för rengör och avfetta en elektrisk kaffekvarn. Det är faktiskt inte alltid lätt att ta bort spår av fett inuti den här enheten. Det är dock viktigt att rengöra den noggrant för att ta bort eventuella rester. Med ströbrödet är det lätt att ta bort korsade fläckar. Det rekommenderas att du fyller apparaten med brödsmulor och vänder på den i 15 sekunder. Efter att ha tagit bort smulan blir apparaten som ny.

Rena frityroljan med ströbröd

Att kunna återanvända frityroljan är fullt möjligt tack vare brödsmulorna. För att göra detta bör du sänka en boll av brödsmulor i ett varmt oljebad. Allt som återstår är att rena badet genom att filtrera det. Med detta knep kan frityroljan återanvändas upp till 5 gånger. I själva verket absorberar brödsmulan alla rester och säkerställer en ren olja, redo att återanvändas.

Pudra möblerna med brödsmulor

Brödsmulorna är både ekonomisk och ekologisk lösning för att rengöra allt i huset. Den används särskilt för damma möblerna. Inget mer att slänga överblivet bröd. Framför allt absorberar brödsmulorna allt damm på möbler och prydnadsföremål. Den utmärker sig som en mycket effektiv rengöringsprodukt som enkelt absorberar damm. Istället för att sprida dammet med en trasa är det bäst att torka bort det med ströbröd. Den används också för att ta bort allt damm som fastnat mellan lamellerna på persienner. Dessutom förhindrar det att fingrarna trasslar in sig mellan bladen.

Dessutom används brödsmulorna för att damma och rengöra tavlor med olja. De senare måste verkligen dra nytta av särskild vård för att inte försämras. Här är de olika stegen att följa:

  1. Forma en boll av brödsmulor;
  2. För försiktigt bollen över ytan på brädan som ska rengöras;
  3. Upprepa operationen för att damma och ta bort orenheter.

Ta bort fingeravtryck med ströbröd

Att vara uppmärksam på detaljerna för att slutföra rengöringen av husets inre är viktigt. Även efter rengöring kan fingeravtryck fortfarande finnas kvar på vissa möbler. Det räcker med att passera en brödsmula på alla berörda ytor för att slutföra rengöringen. Brödsmulorna används särskilt till ta bort fingeravtryck på fönster, bestick, aluminiumföremål och liknande. Det tar också bort spåren på kylskåpet.

Brödsmulorna finns med i listan över rengöringsprodukter som kan uppfylla allas förväntningar vad gäller städning. Dessutom låter den alla ytor glänsa genom att radera de olika fula spåren. Ekonomisk och effektivt, allt är bra för fans av mormors recept ivriga att njuta av en oklanderlig interiör.